Joanna30 Napisano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2009 Nie sprawdzają. Najważniejsze, żeby się nie pogięło i wyglądało jak nowe. A czemu nie chcesz sama tego wypełnić? To nie jest takie trudne i można po polsku.
funia2000 Napisano 27 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2009 Ok Dziekuje:))) a jeszcze jedno pytanko , ja staram sie o wize dla syna , w czerwcu konczy 14 lat , na rozmowe z konsulem bede jechala w maju , czy musze jechac z synem do warszawy na rozmowe czy moge pojechac sama jako matka ??? i jak bedzie lepiej waszym zdaniem i czy to ma wogole jakis wplyw na otrzymanie wizy???
sly6 Napisano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2009 na stronie Ambasady pisza o osobach do 14 roku zycia i wtedy rodzic choc jeden musi byc,nie wiem jak kto jest z 15 latkiem,,bo juz 16-17 latkowie ida sami na rozmowe bo byly juz takie przypadki na forum. Jesli nie wejdziesz na rozmowe to przygotuj dobrze syna na rozmowe,niech mowi jak sie maja sprawy i tyle.
andyopole Napisano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2009 ok dzieki za pomoc )))))) Sly6 mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie..... czy oni cos sprawdzaja naprzyklad po numerze IP ze ta forma byla wypelniana gdzies indziej????? Ale na wszelki wypadek niech kuzynka nie zostawi odciskow palcow na papierze. Ciekawe co jeszcze jestesmy w stanie wymyslec????????
funia2000 Napisano 28 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2009 hahhaahahahha dobre , bede pamietala ))) i dzieki za troske
Rademedes Napisano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2009 Ale na wszelki wypadek niech kuzynka nie zostawi odciskow palcow na papierze. Ciekawe co jeszcze jestesmy w stanie wymyslec???????? ja mysle ze to jest wplyw tych wszystkich amerykanskich seriali kryminalnych z rodziny CSI itp :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.