Agaa80 Napisano 18 Października 2016 Zgłoś Napisano 18 Października 2016 Cześć A ja mam takie pytanie: kupiliśmy dla naszych przyjaciół, do których lecimy, obraz (coś w stylu religijnej ikony). I teraz moje pytanie: czy wioząc go do USA powinnam mieć jakieś dokumenty, że to nie jest nic cennego, zabytkowego, itp? Z tyłu ma etykietę z danymi producenta, ale czy to wystarczy?
andyopole Napisano 18 Października 2016 Zgłoś Napisano 18 Października 2016 Przywieźć można, nikt się nie przyczepi. Celnicy znają się na sztuce.
Łukasz90 Napisano 30 Października 2016 Zgłoś Napisano 30 Października 2016 My zwykle kupowaliśmy pięknie ilustrowane albumy o Polsce , ale pomysł z różańcami wykonanymi z bursztynu jest naprawdę extra. Jeżeli ja pojadę do znajomym rodziców sprezentuje takie bo są bardzo wierzący a podejrzewam ,ze nie mają takich.
michal78 Napisano 26 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2016 Ja bym przywiózł dużo konserw z peklowaną wołowiną, naprawdę dużo, zobaczysz ucieszysz ich.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.