Skocz do zawartości

W&t Usa 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

adam czasami trzeba cos zrobic na wszelka cene (patrzec trzeba wtedy aby komus sie nie zrobilo krzywdy)a ze czasami potem bywa roznie to juz inna historia

• Odpowiedzi 121
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

sly6 wtedy jest potrzebna asertywność, ale dla mnie pewne rzeczy są ważniejsze, niż wyjazd do USA...po prostu w życiu są rzeczy najważniejsze, ważne i mniej ważne.

Na tyle ile mogę to podejmę (nawet już robię coś w tym kierunku) starania by pojechać do Stanów...

pozdrawiam

Napisano

Jedzcie do Las Vegas. Nigdzie takich wrazen nie doznacie i takiego piekna nie zobaczycie jak w Las Vegas. Nie ma nic lepszego niz wschod slonca na pustyni i blysk swiatel Las Vegas w tle. Pozatym pare godzin jazdy od Las Vegas macie pare fajnych parkow narodowych i Kalifornia.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Cześć,

wybieram się i ja :) Nie zdecydowałam jeszcze, gdzie chcę jechać, ale za to wybrałam biuro. Przejrzałam wszelkie możliwe fora i doszłam do wniosku, że CCUSA będzie najlepsze, bo ma najkorzystniejsze opinie i normalne ceny. No i nie widziałam, żeby ktoś na nich narzekał.

Pozdrawiam wszystkich :rolleyes:

Napisano

Hej!

Ja również chciałbym wyjechać w przyszłym roku do Stanów w ramach work&travel. Byłby to dla mnie pierwszy raz w USA. Można byłoby się do kogoś dołączyć? ;)

Napisano

To już jest nas dwoje ;) Widzę, że wybrałaś już biuro. Mówisz, że CCUSA jest dobre? Bo kurczę, ja nie wiem gdzie się teraz dowiadywać o wyjazd na work&travel. Kiedyś w Koszalinie było biuro ACP, ale już niestety nie ma. Wogóle wiele firm zajmujących się pośrednictwem upadło. Musiałbym dojechać do większego miasta, żeby podpisać umowę z jakąś. Kiedy planujesz się zapisać i w jakim mieście?

Napisano
Widzę, że wybrałaś już biuro. Mówisz, że CCUSA jest dobre?

Tak mi się wydaje. Przejrzałam fora i nie nalazłam nikogo, kto by na nich narzekał. Większość osób jest zadowolona i poleca właśnie ich. A ceny też mają normalne ;)

Zapisuję się w Warszawie, ale kiedy, to jeszcze nie wiem. Na pewno nie wcześniej niż w październiku :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...