kamynski Napisano 4 Października 2009 Zgłoś Napisano 4 Października 2009 chodzi mi o to czy jest mozliwosc pracowania np 2 miesiecy poczym zrobienie sobie przerwy na zwiedzanie czyli maksymalnie 30 dni tak?? i znowu wrocic do pracy??? czy jak juz sie skonczy pracowac pozostaje tylko 30 dni na zwiedzanie i powrot do kraju?? nawet jesli pracowalo sie np jedynie miesiac??
tomuś Napisano 6 Października 2009 Zgłoś Napisano 6 Października 2009 To jak, zdecydował się już ktoś na 100 % czy jedzie na work&travel i z którą firmą? Bo wygląda na to, że w tym roku CCUSA trochę podrożało i nadal rozważam czy może nie czasem Almatur? Piszcie proszę jakie macie pomysły. Bo z tego co mi wiadomo, najlepiej zapisywać się już teraz. Po pierwsze, dlatego, że w niektórych biurach do końca października są zniżki, a po drugie większa szansa na lepszego pracodawcę.
tomuś Napisano 6 Października 2009 Zgłoś Napisano 6 Października 2009 Jakby co to jest mój numer GG: 2104755. Bardzo proszę o wszelkie opinie w w.w. sprawie.
Kpt. Żbik Napisano 7 Października 2009 Zgłoś Napisano 7 Października 2009 Nie przerabiałem innych biur poza BTC, jechałem z nimi juz pare razy, było OK, wizy zawsze poczatkiem maja juz mialem. Cen na ten rok nie widziałem u nich na stronie (stany.pl). Ale jak sie zapisywałem rok temu w grudniu, to cena była bardzo w normie. Fajne jest to ze i zwrot podatku robiłem zawsze przez nich za 183 zeta, wtedy jeszcze taniej wszystko wychodziło. Nie szukam na razie innego biura, bo po co.
tomuś Napisano 8 Października 2009 Zgłoś Napisano 8 Października 2009 Ok, dzięki. Każda informacja jest cenna
anabanana Napisano 8 Października 2009 Zgłoś Napisano 8 Października 2009 Wrocilam z WAT dosłownie tydzien temu. Jestem bardzoooo zadowolona. Formalnosci - spoko,a prace i cały pobyt zaliczam do jednych z najlepszych w moim życiu .... ale pewnie różnie się trafia. Jechalam z BTC, mieli dość duży wybór ofert w porownaniu do konkurencji... mimo kryzysu, o którym głośno wszędzie. W 2010 pewnie też pojadę, ale nie wiem czy na wlasną rękę czy znowu zdam się na oferty "biurowe"... zobaczymy... za miesiąc zacznę się interesować bardziej... pozdrawiam wszystkich WATowców
Ray Napisano 8 Października 2009 Zgłoś Napisano 8 Października 2009 anabanana a macie tam jakies znizki za zapisy w pazdzierniku?
adam.francesco Napisano 10 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 10 Października 2009 Zaktualizowana lista osób chętnych na wyjazd W&T USA 2010: adam.francesco Cate Katharine kwasik nycity girl Robal puzoteka ewelina0426 Asiek 003 okayplaya smokota azurowa tomuś milicevic project44 Ray kamynski
zombie youth revolt Napisano 11 Października 2009 Zgłoś Napisano 11 Października 2009 ja i kilku moich znajomych jestemy na 100 % chetni tylko pytanie gdzie sie wybrac myslelismy o NYC i okolicach ze wzgledu a bardzo niskie koszty przelotu i atrakcyjnosc tego miejsca, ale tak naprawde jestesmy otwarci na propozycje
smokota Napisano 11 Października 2009 Zgłoś Napisano 11 Października 2009 Zaktualizowana lista osób chętnych na wyjazd W&T USA 2010:adam.francesco Cate Katharine kwasik nycity girl Robal puzoteka ewelina0426 Asiek 003 okayplaya smokota azurowa tomuś milicevic project44 Ray kamynski Ja się z listy wypisuję, nie da rady z pieniążkami w tym roku, ale poza tym stwierdziłam, że na wyjazd lepiej zabrać się po studiach - w przyszłym roku jadę na Erasmusa, po 4. roku są megapraktyki zawodowe, więc dopiero po 5. będę miała święty spokój i możliwość wyjazdu... Niestety, studia inżynierskie zapełniają nawet wakacje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.