andyopole Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Nooo, nie dosc ze na BBQ sie wlasciwie juz wprosila to jeszcze z chlopem cudzym.... Zartowalem, bedzie nam milo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Violonczela Napisano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Nooo, nie dosc ze na BBQ sie wlasciwie juz wprosila to jeszcze z chlopem cudzym.... Zartowalem, bedzie nam milo... no to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Daj znac n.a. kiedy p eklowac mission. no to super Daj znac n.a. kiedy p eklowac miesko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Violonczela Napisano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 1 marca Katowice-Frankfurt-Seattle , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 1 marca Katowice-Frankfurt-Seattle , Wysla po Ciebie jakas furmanke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Violonczela Napisano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Wysla po Ciebie jakas furmanke? pytanie.., juz sie doczekac mnie nie moga.., a w razie czego, cugiem tez moge dojechac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 pytanie.. , juz sie doczekac mnie nie moga.., a w razie czego, cugiem tez moge dojechac.. na tej trasie to nawet schnellzugi jezdza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malaw Napisano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 1 marca Katowice-Frankfurt-Seattle , szkoda ze nie 3 dni pozniej bo ja 4 marca sie wybieram , a moze ktos jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Violonczela Napisano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 szkoda ze nie 3 dni pozniej bo ja 4 marca sie wybieram , a moze ktos jeszcze ? no to pech.. ostatnim razem tez tak bylo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malaw Napisano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 no to pech.. ostatnim razem tez tak bylo.. to moze juz na miejscu uda nam sie spotakac na kawe bede do 13 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi