Szeli Napisano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2009 Znajoma ze Słowacji przyleciała tutaj kilka miesięcy temu na wizie K-1 i tutaj wysłała dokumenty o AOS, miała odciski, nie wiem jak z EAD - nie spytałem; ale kilka dni temu otrzymała list z Immigration - Congratulations bla bla bla i karta zostanie przysłana w ciągu 30dni... wyglada to tak jakby przyznano jej GC bez interview - Czy to jest możliwe czy USCIS zrobiło jakiś błąd?
emm Napisano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2009 Bardzo czesto tak jest. Ja tez tak mialam.
KW Napisano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2009 Moze nie bardzo czesto, ale czasami sie zdarza szczesciarze
emm Napisano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2009 Faktycznie milo jest dostac wiadomosc o otrzymaniu GC bez interview. Ja mialam przeniesone dokumenty do Kalifornii a tam chyba taki maja zwyczaj bo znam kilka osob, ktore byly w takiej samej sytuacji. Ja nie mialam nic przeciwko
Szeli Napisano 19 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2009 Czy to tyczy tylko osób, które przyleciały na wizie K-1? Z opowiadań znajomych wychodzi na to, że kobiety niekiedy otrzymują GC bez interview... ale to chyba nie jest regułą...
KW Napisano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2009 Nie wiem czy jest jakas zasada czesto przed takim zatwierdzeniem sprawa jest przenoszona do Californii - CSC Jak chcesz poczytac wiecej zajzyj na forum visajourney.com albo w timelines na ich stronie na naszym forum to chyba tylko emm sie przytrafilo,
emm Napisano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2009 Kiedys przenosili do kaliforni jak chcieli przyspieszyc jakies biuroi wtedy zatwierdzali sprawy bez interview tak wiec to bardzo dobry znak trzymaj kciuki i sprawdzaj status na USCIS.com jak chesz poczytac wiecej zajzyj na AOS forum na visajourney.com i wrzuc w wyszukiwarke "CSC transfer" Widocznie nadal tak robia albo ja i moje znajome mialysmy szczescie. Ja chyba wyjatkowe bo otrzymalam GC w 3 miesiace po wyslaniu kompletu dokumentow.
kubakj Napisano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2009 Czesto nie ma interview na K-1, bo juz byl interview w ambasadzie. Czesto tez nie ma przy AOS w USA, ale chyba nie ma reguly ??
emi82 Napisano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2009 Dzis otrzymalam info Card production ordered Ale jestem szczesliwa!!! Moj AOS proces trwal 3 miesiace bez jednego dnia, hmm calkiem dobry wynik i co najwazniejsze - no interview
sly6 Napisano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2009 faktycznie dobry wynik dopisz sie do listy pewnej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.