pinang Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Lece tymi dwoma liniami i nie wiem czy brac cos do jedzenia i picia czy dostane tam wszystko czego mi trzeba? I czy w samolotach jest zimno?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Lece tymi dwoma liniami i nie wiem czy brac cos do jedzenia i picia czy dostane tam wszystko czego mi trzeba?I czy w samolotach jest zimno?? Tiaaa, pieczony kurczak, jajka na twardo, pomidory, to podstawowy prowiant podroznego Polaka. W samolotach jest dosc zimno, szczegolnie nad Atlantykiem cholernie ciagnie wilgoc po nogach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 pinang czy mozesz pisac pewne tematy juz w swoich watkach,juz zaczoles pisac o delcie i tam mozesz to kontynuowac bez zakladania nowych tematow.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saka Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 W samolocie jest dosc chlodno, stad tez daja te mini kocyki, a ja radze miec dodatkowo bluze w podrecznym, a co do posilku to miedzykontynentalne loty maja posilki w cenie. W zaleznosci od godziny lotu masz 1 duzy posilek i 2 mniejsze, plus przekaski. Jezeli lubisz dobrze zjesc, to radzilbym zapakowac jakies batoniki do plecaka, bo jedzenia to daja tak aby nie umrzec z glodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 lub tez cos zjesc przed lotem lub tez w czasie przesiadki Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniuczek Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 W Delcie catering jest tragiczny. Zarówno ten "zawarty" w bilecie jak i ten do kupienia z karty. Do LOT-u to nawet nie ma co porównywać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.