pinang Napisano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Lece tymi dwoma liniami i nie wiem czy brac cos do jedzenia i picia czy dostane tam wszystko czego mi trzeba? I czy w samolotach jest zimno?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Lece tymi dwoma liniami i nie wiem czy brac cos do jedzenia i picia czy dostane tam wszystko czego mi trzeba?I czy w samolotach jest zimno?? Tiaaa, pieczony kurczak, jajka na twardo, pomidory, to podstawowy prowiant podroznego Polaka. W samolotach jest dosc zimno, szczegolnie nad Atlantykiem cholernie ciagnie wilgoc po nogach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 pinang czy mozesz pisac pewne tematy juz w swoich watkach,juz zaczoles pisac o delcie i tam mozesz to kontynuowac bez zakladania nowych tematow.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saka Napisano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 W samolocie jest dosc chlodno, stad tez daja te mini kocyki, a ja radze miec dodatkowo bluze w podrecznym, a co do posilku to miedzykontynentalne loty maja posilki w cenie. W zaleznosci od godziny lotu masz 1 duzy posilek i 2 mniejsze, plus przekaski. Jezeli lubisz dobrze zjesc, to radzilbym zapakowac jakies batoniki do plecaka, bo jedzenia to daja tak aby nie umrzec z glodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 lub tez cos zjesc przed lotem lub tez w czasie przesiadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniuczek Napisano 12 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 W Delcie catering jest tragiczny. Zarówno ten "zawarty" w bilecie jak i ten do kupienia z karty. Do LOT-u to nawet nie ma co porównywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.