gal Napisano 12 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2009 Czyli jest szansa ze jak wyjade za 3-4 miesiace to amnestia mnie obejmie? zadnej amnestii nie bedzie
gacus Napisano 14 Lipca 2009 Autor Zgłoś Napisano 14 Lipca 2009 gacus ile masz lat Mam 23 lata. A dlaczego pytasz?
Jim Beam Napisano 14 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2009 Nie ja cie pytalem, ale ja ci odpowiem. Bo sadzac z twoich pytan na tym forum masz 12 latek. Zostan ty lepiej w Polsce, Ameryka cie zdecydowanie przerasta.
gacus Napisano 15 Lipca 2009 Autor Zgłoś Napisano 15 Lipca 2009 Nie ja cie pytalem, ale ja ci odpowiem.Bo sadzac z twoich pytan na tym forum masz 12 latek. Zostan ty lepiej w Polsce, Ameryka cie zdecydowanie przerasta. Przerasta? 12 latek? Zastanow sie kolego 2 razy zanm napiszesz! Wiem co mnie czeka w USA. Mimo to chce jechac. Moja kolezanka dokladnie oddala mi obraz Ameryki! Jest tam juz kilka lat na GC! Sa zle i dobre strony, i mimo to jade!!! Pozatym poczytaj inne fora. Ja ciagle czytam i wiem dokladnie co zrobie jak sie tam juz znajde! Nie kazdy ma taki poglad na pewne sprawy jak TY!!! Nie wiem, moze zyjesz w Stanach. Moze Ci sie nie udalo tam i dlatego piszesz takie brednie! Ja nie marze o "American Dream"! Szukam zycia gdzie chce zyc!! Pozdrawiam.
akma Napisano 15 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2009 Moja kolezanka dokladnie oddala mi obraz Ameryki! Jest tam juz kilka lat na GC! Sa zle i dobre strony, i mimo to jade!!! Życie osoby z GC wygląda zupełnie inaczej niż życie nielegalnego imigranta. Nie przesiedź tu wizy, bo możesz dostać dożywotni zakaz pobytu w USA.
adam2008 Napisano 15 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2009 gacus a nie myslales o Au-Pair program sa osoby ktore dobrze trafily zawsze mozna sprobowac ?? oczywiscie ze zycie osoby ktora posiada GC wyglada inaczej to ostatni krok do obywatelstwa
sly6 Napisano 15 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2009 do obywatelstwa?>jak sie bedzie ta osoba kwalifikowac to dostanie obywatelstwo ..
adam2008 Napisano 15 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2009 jesli nie bedzie lamac przepisow i przeginac ??
sly6 Napisano 15 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2009 a to tez sie liczy plus GC jak zdobedzie w prawny sposob ..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.