Kamildzianka Napisano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2009 Ale co wybralbys z kazdej z tych rubryk? Cos mi swita, ze gdy ja bylam, pani mi wertowala paszport, patrzyla na wize, ogladala I-94, ciagle badawczo mi sie przygladala, jak terrorystce. Jak wezmiesz paszport, to bedzie patrzec na wize. Bo co innego, niz paszport, moglbys wybrac z rubryki 1?
drako87 Napisano 12 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2009 tzn ja myślałem tak: rubryka 1 : social security card rubryka 2 : birth certificate ewentualnie paszport(no niby ma sprawdzic tylko date urodzenia) rubryka 3 : social security card rubryka 4: lease agreement
Jim Beam Napisano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2009 tzn ja myślałem tak:rubryka 1 : social security card rubryka 3 : social security card ?
drako87 Napisano 12 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2009 A Written Signature no jest w tabeli podane ze na signature mozna dac ssc C Social Security Number
Jim Beam Napisano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2009 moze i przejdzie, chociaz jakby nie liczyc to dalej tylko 3 papiery. Powodzenia zycze.
Kamildzianka Napisano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2009 Ja tez mysle, ze to maja byc 4 rozne papiery. No i wlasnie tu klops, bo z pierwszej rubryki mozesz wybrac tylko paszport. W drugiej paszport odpada, bo juz byl, a akt urodzenia odpada, bo nie jest wystawiony przez USA. W drugiej najlepiej I-94, bo chyba nic innego nie masz (ale tego przedstawic nie mozesz). Widzisz, oni sobie tak ustawili, zeby jak nie kombinowac, zawsze wyjdzie paszport + wiza, albo I-94. No i DL wystawia sie na podstawie waznej wizy, bo wtedy DL bedzie wazne na czas waznosci wizy. Jesli wiza niewazna, to i prawka nie bedzie, a jeszcze mozesz wpasc w klopoty. Nie wiem, tak kombinuje.
andyopole Napisano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2009 Gdy ja odbieralem prawko (zdalem na wizie B2) gosc w DMV wszedl na strone USCIS i sprawdzal czy tam jestem OK. Oregon.
sly6 Napisano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2009 Nick wyrobisz prawko ale jak je zmienisz w tym miejscu gdzie mieszkasz?chyba nie sadzisz ze uda Ci sie dlugo na tym prawku pojezdzic jak Policja sprawdzi co jest grane...Juz to wiele razy pisala Karina ze sa pewne problemy wtedy ..
drako87 Napisano 14 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2009 u mnie np. jak jestem w michigan nie ma problemu za bardzo z prawkiem illinois(wkoncu to zaraz obok) więc jak będę miał chwile wolnego czasu to trzeba będzie spróbować
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.