lunek Napisano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam wszystkich mam pytanie odnosnie wizyty w ambasadzie wiza cr 1. Otoz dostalam z nvc informacje o ustalonej dacie rozmowy i o wykonaniu badan lekarskich. Badania juz zrobilam. No a teraz mam juz tylko jechac na wizyte ale nie wiem jakie dokumenty ze soba zabrac . Napewno wszystkie listy od nich i te co ja im wyslalam. Nie wiem tylko czy potrzebuje znowu oryginalu aktu urodzenia i malzenstwa i zaswiadczenia o niekaralnosci ( gdyz wszystkie oryginaly im juz wczesniej przeslalam zgodnie z ich instrukcjami). Chodzi mi o to ze na roznych stronach inaczej wszystko jest napisane. raz tak raz tak . A czytajac to forum kazdego sprawa tez inaczej wyglada.Jak dotad kierowalam sie tym co bylo napisane w listach od nvc. a teraz juz sie calkiem zakrecilam.
KW Napisano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2009 porocedury sie zmieniaja, i rok temu mogli wymagac wyslania innych dokumentow niz teraz jak juz im wszystko powysylalas, to OK jak masz to wez kopie co pisze na zaproszeniu na rozmowe?, jesli by cos jeszcze chcieli to by ci to tam zaznaczyli
lunek Napisano 28 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2009 Wlasnie ze nic takiego nie napisali. Mam wziasc tylko ten list z zaproszeniem od NVC do ambasady zdjecia paszport i badania lekarskie. Mam wizyte w ambasadzie za tydzien i troche zaczelam sie denerwowc. Nie wiem co moze byc mi jeszcze potrzebne oprocz kopi tych dokumentow.
karina Napisano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2009 jesli otrzymali orginaly wczesniej to nic sie nie martw - wez to co masz zaznaczone i powinno wystarczyc.
lunek Napisano 29 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2009 O dziekuje bardzo za odpowiedz. Wlasnie w poprzednich listach od NVC prosili o wszystkie oryginaly wiec ja mam tylko kopie wszystkiego. Pewnie tez sie cos przyda typu zdjecia z mezem itp .? Chociaz tez nic takiego nie jest napisane w zaproszeniu. hmm
sly6 Napisano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2009 lunek mozesz wziasc zdjecia tzn pare sztuk aby jakby sie pytali
elam Napisano 1 Września 2009 Zgłoś Napisano 1 Września 2009 jA mialam spotkanie w maju ...wez tylko to co napisali w liscie, ja dodatkowo wzielam ze soba wszystkie kopie co do nich wysylalam na wszelki wypadek i pare zdjec nic nie wolali.....dostalam za to od nich wszystkie orginaly dokumentow zatrzymuja sobie tylko kopie...powodzenia
KW Napisano 1 Września 2009 Zgłoś Napisano 1 Września 2009 Dziewczyny jakbyscie mialy minutke to prosze dopiszcie sie do listy: http://www.usa.info.pl/board/Czas-Oczekiwa...ons-t11969.html brakuje nam wpisow w dziale CR1 jakby brakowalo jakiejs kategorii to dajcie znac Krysia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.