Skocz do zawartości

Ostatnie Przygotowania.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ale powtarzasz pytania, ciągle czegoś szukasz... Druk na wizę masz wypełniony, teraz idź wyślij kaskę na pocztę i będziesz miał z głowy... Nikt Ci nie każe odkładać wszystkiego na ostatnią chwilę ;)

• Odpowiedzi 131
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

rodzice chca tak zrobic nie ja ..

ja to nawet teraz bym poszedl do swojej poczty i zaplacil ale starszy nasluchal sie jakis historyjek od kolegi ktory byl KILKA lat temu w konsulacie i powiedzial mu ze nie wszystkie pieczatki z poczty przyjmuja .. i caly czas mi mowi "chcesz to idz sobie teraz zaplac .. tylko zebys pozniej nie plakal jak cie odesla bo zla wplata" i tak w kolko ;)

mowilem mu ze moze takie cos bylo kilka lat temu.. a teraz jest inaczej .. ale wiecie jak to rodzice jak sie upra na swoim to nie ma przebacz :D

Napisano

Ja moze cos dodam na moim przykladzie.

Zaplacilem na poczcie dzien przed rozmowa. Pani przy okienku wiedziala o co chodzi.

Wiec wyluzuj! :D

Chcesz to idz i wplac na poczcie i problem z glowy.

Chcesz to wplac w Krakowie.

Ale nie po to jedziesz do Krakowa by szukac poczty :P I na dodatek 300 km. :D

Tak jak pisze danik , co bedzie jak podejdziesz do okienka juz w konsulace?? STRES!!!

Wyluzuj! Nie przejmuj sie niby duzymi szczegolami.

Wplac kase, idz na rozmowe i dostan te upragniona promese i po stresie ;)

Tego Ci zycze..............i pamietaj, LUZ!

Napisano

mlody 3mam za ciebie kciuki, pamietaj abys poszedl tam na luzie jak po fajki do kiosku. Nie przecinkuj zdan litera yyyyyyyyy ani nie rozgladaj sie gdzie popadnie. Patrz w oczy wal smialo, zlap sie za jaja i dostaniesz wize.

Napisano

to juz ostatnie pytanie ! naprawde ostatnie przysiegam heh

pytanie 28. Kto pokryje koszty Pana/Pani podróży?

w moim przypadku jest to ciocia (matka chrzestna) to mam tam wpisac samo jej imie i nazwisko czy napisac "Ciocia U.... Z....." ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...