Joanna30 Napisano 18 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2009 Ale powtarzasz pytania, ciągle czegoś szukasz... Druk na wizę masz wypełniony, teraz idź wyślij kaskę na pocztę i będziesz miał z głowy... Nikt Ci nie każe odkładać wszystkiego na ostatnią chwilę
danik Napisano 18 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2009 nie lubisz na ostatnią chwilę, a pieniądze chcesz wpłacić przed samą rozmową w Krakowie
hciuku Napisano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 18 Listopada 2009 rodzice chca tak zrobic nie ja .. ja to nawet teraz bym poszedl do swojej poczty i zaplacil ale starszy nasluchal sie jakis historyjek od kolegi ktory byl KILKA lat temu w konsulacie i powiedzial mu ze nie wszystkie pieczatki z poczty przyjmuja .. i caly czas mi mowi "chcesz to idz sobie teraz zaplac .. tylko zebys pozniej nie plakal jak cie odesla bo zla wplata" i tak w kolko mowilem mu ze moze takie cos bylo kilka lat temu.. a teraz jest inaczej .. ale wiecie jak to rodzice jak sie upra na swoim to nie ma przebacz
gacus Napisano 18 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2009 Ja moze cos dodam na moim przykladzie. Zaplacilem na poczcie dzien przed rozmowa. Pani przy okienku wiedziala o co chodzi. Wiec wyluzuj! Chcesz to idz i wplac na poczcie i problem z glowy. Chcesz to wplac w Krakowie. Ale nie po to jedziesz do Krakowa by szukac poczty I na dodatek 300 km. Tak jak pisze danik , co bedzie jak podejdziesz do okienka juz w konsulace?? STRES!!! Wyluzuj! Nie przejmuj sie niby duzymi szczegolami. Wplac kase, idz na rozmowe i dostan te upragniona promese i po stresie Tego Ci zycze..............i pamietaj, LUZ!
pawel2611_del Napisano 18 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2009 mlody 3mam za ciebie kciuki, pamietaj abys poszedl tam na luzie jak po fajki do kiosku. Nie przecinkuj zdan litera yyyyyyyyy ani nie rozgladaj sie gdzie popadnie. Patrz w oczy wal smialo, zlap sie za jaja i dostaniesz wize.
hciuku Napisano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 18 Listopada 2009 to juz ostatnie pytanie ! naprawde ostatnie przysiegam heh pytanie 28. Kto pokryje koszty Pana/Pani podróży? w moim przypadku jest to ciocia (matka chrzestna) to mam tam wpisac samo jej imie i nazwisko czy napisac "Ciocia U.... Z....." ?
donata771 Napisano 18 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2009 Wpisywales,ze zatrzymasz sie u ciotki? jesli tak to w tym punkcie kto placi za bilet mozesz wpisac imie i nazwisko ciotki.
pawel2611_del Napisano 18 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2009 A jak wg Was korzystniej wpisać ? JA wpisuję że sam pokrywam koszty....
Noname Napisano 18 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2009 Ja wpisałem hotel -> i ze wycieczke pokrywam sam -> wiza na 10lat ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.