Diii Napisano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2009 Witam, chce prosic o rade bardziej doswiadczonych bo cholernie mi zalezy!!~2 dni temu bylam w ambasadzie w w-wie i konsul odmówil mi promessy wizowej z powodu hehe malych powiazan z Polska!!! jak to?? mam 2 dzieci, wlasne mieszkanie i prace, nie najlepsza moze ale jest!!! i teraz pytanie; KIEDY MOGE ZNOWU STARAC SIE O WIZE??? ILE CZASU MUSZE ODCZEKAC ZEBY ZWIEKSZYC SWOJE SZANSE??? PROSZE O RADY !!!
sly6 Napisano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2009 Mozesz isc na 2 dzien po wize ale do kogo lecialas,jaki czas podalas pobytu w USA itp...bo pare osob pisze ze chce byc w USA 5-6 miesiecy i wtedy zachodzi podejrzenie za co tam beda zyli jesli nawet rodzina nie chce dawac tyle czasu jedzenia,spania... http://polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/q17_2006.html jesli nic nie sklamalas to idz po jakims czasie po wize,,tzn po 2-3 tygodniach
Diii Napisano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2009 NIE WIEDZIALAM ILE WPISAC I NAPISALAM ZE 3 M-CE CHCE TAM BYC, TO CHYBA PRZEWAZYLO O ODMOWIE TERAZ NAPISZE ZE MAM TAM KUZYNKE KTORA MA OBYWATELSTWO, BO MA!!! I ZE URODZILA DZIECKO A JA MAM BYC MATKĄ CHRZESTNĄ ,MOZE TO COS ZMIENI...
sly6 Napisano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2009 a mozesz nie pisac duzymi literami,,prosze wylacz caps lock moglo przewazyc a moglo nie,,,jesli ma sie dzieci-meza to taki wyjazd na dluzszy pobyt moze byc zle odebrany wazne co jest czy ten ktos kogos zapraszal,,jesli taka osoba nie wrocila to tez moze byc odmowa a wtedy kogo wpisalas ze lecisz itp? moze pomoc wpisanie takiego czegos a moze nie
Diii Napisano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2009 tez wpisalam ze do niej lece!!!! moze jakbym miala zaproszenie od niej konkretnie na chrzesy to cos da??
sly6 Napisano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2009 To nic nie pomoze takie zaproszenie ale jesli chcesz to wez,,bo na zaproszenie nie zagladaja teraz teraz masz to nowe ze bedziesz leciec na chrzest i to jest ten plus ze starasz sie o nowy wyjazd z nowa podroza ze na chrzest.... poczytaj o tym w linku ktory Ci podalem
Diii Napisano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2009 a nie wiesz czy oni ( konsule) maja wgląd do wczesniejszych odmownych decyzji i tego wniosku ktory u nich zostal??? bo chodzi mi o to czy sie nie przyczepi ze w pierwszym napisalam 3 m-ce a teraz nagle po 2 tygodniach skladam znowu i chce tylko na 3 tygodnie jechac, wtedy sie przyczepi ze za szybko zdanie zmienilam.
sly6 Napisano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2009 Maja wglada do tego wiec wpiszesz kiedy bylas ostatnio ...a teraz powiesz ze lecisz na chrzest-ze bedziesz chrzestna oraz ze teraz masz mniej masz czasu i dlatego tez lecisz na tyle czasu a co z tego wyjdzie to sama zobaczysz .. plus Twoj jest taki ze nie masz zakazu starania sie o wize i ze podane dane sa ok ps masz dobra Kuzynke ze tyle chce Cie trzymac itp...
sly6 Napisano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2009 to sobie poczytaj,,jak widzisz roznie jest : http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...c=14685&hl=
Diii Napisano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2009 spróbuje za jakies 3 tygodnie, ale wszedzie trąbią ze dobrze by bylo z pol roku odczekac, ciekawe czy sa tacy ktorzy mieli podobny problem, mogliby sie wypowiedziec.... byloby latwiej podjąc decyzje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.