sly6 Napisano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2011 mapla prosze nie pisac duzymi literami na zadnym forum,,jesli nawet to jest bardzo wazne... mozna cos pogrubic ,zaznaczyc a jak ktos bedzie chcial to zobaczyc to zobaczy..
karina Napisano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2011 KARINKOPOTRZEBUJE TWOJEJ POMOCY.PROWADZENIE DALSZEJ SPRAWY TAJ JAK ZESMY SIE UMAWIALI ZA INTERVIEW , I DODAKOWO ZA PROWADZENIE DALSZEJ MOJEJ SPRAWY NA DRUGI DZIEN JEDNAK ZREZYGNOWALAM Z JEGO DALSZEJ REPREZENTACJI I NAPISALAM LIST O ZWROCENIE ZA NADPLACONYCH PIENIAZKOW W TERMINIE W KTORYM PODALAM A ZE TERMIN MINAL I NIE MIALAM NIC OD NIEGO WIEDZ NAGRALAM MU SIE NA TASMIE ZE JESLI NIE ZWROCI MI PIENIAZKOW TO PODAM GO DO RADY ADWOKACKIEJ .ZADZWONIL ZARAZ NA DRUGI DZIEN I ZACZAL MI GROZIC I OBRAZAC I DODAL ZE JA LISTOW NIE ODBIERAM TYMCZASEM TEGO SAMEGO DNIA LISTONOSZ PRZYNIOSL OD NIEGO LIST ALE WROCIL MI TYLKO POLOWE BO POLICZYL SOBIE GODZINY DOJAZDU TAM I Z POWROTEM. CO MAM ROBIC.PROSZE DORADZ. adwokat ma obowiazek powiedziec Ci jaka bedzie cena calej sprawy - jesli rezygnujesz z jego uslug to adwokat ma prawo policzyc sobie koszty dodatkowe. Czyli np. jesli powiem Ci, ze bede Cie reprezentowala za $5,000 i juz cos zrobilam w Twojej sprawie a Ty sie wycofujesz, to ja mam prawo - nawet gdybys mi grozia - zeby od kwoty, ktora mi zaplacilas, odjac sobie moje koszty - czy beda to dojazdy, czy oplaty za wypelnienie dokumentow czy telefony czy oplaty pocztowe czy cos innego - ja mam takie prawo. I Tobie odsylam reszte pieniedzy. Jesli umawiam sie na tzw. flat fee tzn. ze masz wszelkie (prawie wszelkie) moje uslugi wliczone i automatycznie bedzie Cie to kosztowalo duzo mniej niz gdybys mi placila za kazda rzecz osobno, ale jesli ze mnie rezygnujesz to ja licze Ci osobno za kazdy krok jaki zrobilam w Twojej sprawie. I tak zachowal sie Twoj adwokat - policzyl Cie ze kazdy krok osobno i reszte pieniedzy Ci zwrocil.
malpa75 Napisano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2011 Okej ale jak te $650 bylo flat fee za ten dzien ktory mu zaplacilam i na drugi dzien to byla sobota z niego zrezygnowalam .?To tez? Nadmieniam ze nie mialam zadnego kontraktu podpisanego z nim.A jak on mi grozil to jest ok?
Jachu Napisano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2011 Ciekawe dlaczego tacy ludzie nie są zawieszani po pierwszym takim numerze.
sly6 Napisano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2011 a ciekawe dlaczego ludzie nie zglaszaja tego do pewnych instytucji jak poczytasz Jachu posty Kariny-masz czas chyba to zobaczysz jak jest czasami.
MALUTKA 2011 Napisano 15 Maja 2011 Zgłoś Napisano 15 Maja 2011 SKONTAKTUJ SIE ZE MNA PRZEZ PRIV TO CI POWIEM DOKLADNIE GDZIE POWINIENES POJSC I CO MASZ ZROBIC. NIE ROB NIC ZANIM SIE ZE MNA NIE SKONTAKTUJESZ. CHWALA CI, ZE CHCESZ COS ZROBIC... MALO TAKICH LUDZI JAK TY. od dawna sledze ten post i bardzo sobie cenie rady dawane przez Pania Karine. Jestem niestety jedna z ofiar wapomnianych tu oszustow. Szukam osob tak samo poszkodowanych jak ja. Wiem ze grupa mozemy zdzialac wiecej .Bardzo prosze o udzielenie blizszych informacji gdzie mozemy sie udac z tym problemem. Chodzi tu o Janaszkowe sponsorowanie przez prace.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.