sly6 Napisano 17 Maja 2010 Zgłoś Napisano 17 Maja 2010 z ta plyta to prawda ze tak czasami sie daje ...co do szczepionki to jesli masz juz koperte to ok a co do obywatelstwa to musisz wejsc na strone urzedu imigracji i zobaczyc,poczytac co nalezy miec aby dostac obywatelstwo
wow Napisano 17 Maja 2010 Zgłoś Napisano 17 Maja 2010 dzieki sly - jak na razie to chce aby wszstko bylo ok do alpikacji o GC no to z tego co widze, to wszystko co mozna bylo zrobic to zostalo zrobione. Lekarz przy mnie wypeniala wszystkie dokumenty, sprawdzila wszystkie zaswiadczenia o moich szczepionkach (zaswiadczenia ktore udalo mi sie zebrac., poza ta jedna). Nastepnie zadala mase pytan np.: czy jestem chora na to czy tamto, czy mialam jakies operacje/pale/pije/prowadze auto po alkoholu (takie pytania miala w formularzu) + osluchala, itp. - to wszystko. nastepny etap interview.
puma01 Napisano 16 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2010 hej caly czas sie mecze ze znalezieniem lekarza.dzwonie po nich oni mi mowia ze jakies ppd i syfilizm??? i jeszcze blood work. co ja mam im powiedziec? i wogole mi zabrali koperte z badaniami na lotnisku wiec ja mam tylko karte szczepien z polski? co mam powiedzic lekarzowi zebym nie musiala robic badan ktorych nie potrzeba.HELP
KW Napisano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2010 wydrukuj istrukcje do medical examination http://www.uscis.gov/files/form/i-693instr.pdf na str 4 pkt 2 jest napisane ze jak jestes K1 to .... i wez ze soba paszport z wiza
Mloda88 Napisano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2010 hej caly czas sie mecze ze znalezieniem lekarza.dzwonie po nich oni mi mowia ze jakies ppd i syfilizm??? i jeszcze blood work. co ja mam im powiedziec?i wogole mi zabrali koperte z badaniami na lotnisku wiec ja mam tylko karte szczepien z polski? co mam powiedzic lekarzowi zebym nie musiala robic badan ktorych nie potrzeba.HELP Hej my zrobilismy tak: jak wysylalismy dokumenty na AOS to napisalismy obok I-693- already submitted at the port of entry (Newark, NJ) a pod tym Copy of the DS-3025 form- vaccination sheet (cos takiego). Nie dostalismy zadnego RFE, a dwa dni temu (po 2,5 miesiacach od zlozenia AOS) dostalam list z USCIS Welcome To The United States, z informacja, ze zamowili produkcje mojej karty.
puma01 Napisano 17 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2010 a mam jeszcze jedno pytanko jaki sie wpisuje status w papierach po K1 no bo chyba nie visitor czy tez visitor jednak
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.