Skocz do zawartości

Szukam Mieszkania W Passeic

IMERS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam. poszukuje mieszkania w Passeic dla 3 osob.moze byc niski standard.ewentualnie prosze podawac namiary na ktore mozna sie kontaktowac lub linki z ogloszen w internecie.

Napisano

Na inny standard niż niski nie licz w Passaic. Wiem coś o tym, urodziłam się tam, i zaraz po moim urodzeniu uciekliśmy stamtąd. Nigdy nie było tam luksusowo, a z tego co wiem jest coraz gorzej.

Napisano

mam pytanko- zna moze ktos jakis fajny i tani sposob dzwonienia do poslki. czy trzeba kupic tu karte w usa, czy moze z polskiej kom. w usa do poski??

jestem w tym zielony wiec prosze o pomoc. dodam ze w polsce druga osoba ma telefon w plusie. slyszalem o czyms takim jak "allwoy"(moze pomylilem nazwe).

Napisano

Imers najgorsze co moze byc to dzwonienie z polskiej karty z USA do Polski nawet jak uzywasz karty za 5 dol bo jest cos takiego jak roaming ,,,to albo kupujesz sobie karte do komorki w USA i wtedy kupujesz karte ta za 5 min lub tez kupujesz sama karte za 5 dol i idziesz do budki-telefonu domowego i dzownisz

• 2 tygodnie później...
Napisano

Rebtel.pl jest świetny. Można dzwonić nawet "za darmo" jeśli masz telefon w USA. Wymaga to jednak oddzwonienia przez osobę w Polsce na Polski numer, który wyświetli się jej na telefonie.

Można też doładować sobie konto i dzwonić bez oddzwaniania. Nie zanam tańszego sposobu. Z Polski do USA dzwonię za 1,5centa lub 5 groszy + koszt połączenia na stacjonarny w Polsce.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...