IMERS Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 witam. poszukuje mieszkania w Passeic dla 3 osob.moze byc niski standard.ewentualnie prosze podawac namiary na ktore mozna sie kontaktowac lub linki z ogloszen w internecie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Na inny standard niż niski nie licz w Passaic. Wiem coś o tym, urodziłam się tam, i zaraz po moim urodzeniu uciekliśmy stamtąd. Nigdy nie było tam luksusowo, a z tego co wiem jest coraz gorzej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppp1 Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 dużo jest ogłoszeń a w gazecie abecadło Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMERS Posted June 4, 2010 Author Report Share Posted June 4, 2010 mam pytanko- zna moze ktos jakis fajny i tani sposob dzwonienia do poslki. czy trzeba kupic tu karte w usa, czy moze z polskiej kom. w usa do poski?? jestem w tym zielony wiec prosze o pomoc. dodam ze w polsce druga osoba ma telefon w plusie. slyszalem o czyms takim jak "allwoy"(moze pomylilem nazwe). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Imers najgorsze co moze byc to dzwonienie z polskiej karty z USA do Polski nawet jak uzywasz karty za 5 dol bo jest cos takiego jak roaming ,,,to albo kupujesz sobie karte do komorki w USA i wtedy kupujesz karte ta za 5 min lub tez kupujesz sama karte za 5 dol i idziesz do budki-telefonu domowego i dzownisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
greg1031 Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Rebtel.pl jest świetny. Można dzwonić nawet "za darmo" jeśli masz telefon w USA. Wymaga to jednak oddzwonienia przez osobę w Polsce na Polski numer, który wyświetli się jej na telefonie. Można też doładować sobie konto i dzwonić bez oddzwaniania. Nie zanam tańszego sposobu. Z Polski do USA dzwonię za 1,5centa lub 5 groszy + koszt połączenia na stacjonarny w Polsce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.