RuffGurl Napisano 3 Września 2010 Zgłoś Napisano 3 Września 2010 Elo! W niedługim czasie mój narzeczony ( Amerykanin) ma zamiar rozpocząć procedurę związaną z wizą K-1 dla mnie. Zastanawiamy się jednak czy jego sytuacja materialna nie popsuje naszych planów, tzn. stracił pracę rok temu i dopiero niedawno znalazł nową. Jak to wpłynie na rozważenie formy, która dotyczy sponsorowania mnie? p.s. To mój pierwszy wpis
sly6 Napisano 4 Września 2010 Zgłoś Napisano 4 Września 2010 Ruffgurl poczytaj strone urzedu o tym,, http://travel.state.gov/visa/immigrants/ty...types_2994.html jesli bedzie potrzeba to poszukacie wspolsponsora no ale o tym poczytasz w linku wyzej
RuffGurl Napisano 4 Września 2010 Zgłoś Napisano 4 Września 2010 Dzięki, link był bardzo przydatny. Znależć współsponsora nie będzie trudno
aksza56 Napisano 7 Września 2010 Zgłoś Napisano 7 Września 2010 Witam, mam pytanie, pewnie uznacie ze strasznie glupie ale wole sie upewnic bo mam teraz maly metlik w glowie... mianowicie w piatek mam rozmowe w ambasadzie w sprawie wizy K-1, przyslane papiery z ambasady maja nadruk zawierajacy adrese dwoch miejsc, dokladnie: ul.Piekna 12 lub Aleje Ujazdowskie 29/31 czy sa tam dwa wejscia?
anulka27 Napisano 8 Września 2010 Zgłoś Napisano 8 Września 2010 wchodzisz od ul.Pieknej a jak dlugo czekalaś po zlożeniu i 129f przez twojego narzeczonego na przeslanie dokuemntow przez uscis do ambasady w Polsce?? bo my czekamy od 5 czerwca tego roku
sly6 Napisano 8 Września 2010 Zgłoś Napisano 8 Września 2010 aksza al Ujazdowskie to jest adres Ambasady a w sprawie wiz,rozmowy to masz juz podane ze wchodzisz od ul.Pieknej tam moze byc kolejka ,tam beda czekac osoby na rozne rodzaje wizy zanim wejda do budynku ochrony ,a tam Ci juz powiedza gdzie masz isc ..
aksza56 Napisano 8 Września 2010 Zgłoś Napisano 8 Września 2010 aksza al Ujazdowskie to jest adres Ambasady a w sprawie wiz,rozmowy to masz juz podane ze wchodzisz od ul.Pieknejtam moze byc kolejka ,tam beda czekac osoby na rozne rodzaje wizy zanim wejda do budynku ochrony ,a tam Ci juz powiedza gdzie masz isc .. Dzieki sly6, juz zaczynam panikowac i stresowac sie... wlasnie zauwazylam ze na I134 zamiast Fiance mam napisane Faince....ojojoj @anulka27 NOA1 dostalismy z data 15 Kwietnia, 9 wrzesnia została sprawa przyjeta w Ambasadzie w Wawie, na sama rozmowe czekam juz 1,5 miesiaca
anulka27 Napisano 8 Września 2010 Zgłoś Napisano 8 Września 2010 rozumiem ale jeszcze nie wyznaczyli Ci terminu ja nadal czekam na odpowiedź
aksza56 Napisano 8 Września 2010 Zgłoś Napisano 8 Września 2010 nie juz mam termin, rozmowe mam w ten piatek o 9:30
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.