rafal723 Napisano 6 Lipca 2010 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2010 http://chicago.craigslist.org/chc/apa/1827775323.html "$1420 / 1br" 1. Co oznacza "1 br" przy cenie, rozumiem, że jest to okres za jaki płaci się owe $1420, ale jaka jest jego długość ? 2. Czy to dobra cena za takie mieszkanie ? 3. Szczególnie spodobało mi się to zdjęcie z widokiem za oknem . Właśnie przez to zdjęcie tak mi się to mieszkanie spodobało.
rafal723 Napisano 6 Lipca 2010 Autor Zgłoś Napisano 6 Lipca 2010 ej, moze, moze ... hehe a ja myslalem, month nie moze byc , year tez, nawet week nie pasuje ... mozliwe, nawet bardzo. A opłaca się za takie mieszkanko ?
Jackie Napisano 6 Lipca 2010 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2010 1br = 1 bedroom. Czy się opłaca? A czego szukasz? Każde miejsce ma swoje wady i zalety, w zależności od konkretnej osoby. Mnie np. prócz widoku w tej dziupli nic nie pociąga, nawet lokalizacja. Pamiętaj że do ceny musisz doliczyć wspomniane $235 za parking (jeśli masz samochód), na parkowanie na ulicy w centrum nie licz. W ogłoszeniu nie ma mowy co jest wliczone w czynsz, być może trzeba płacić osobno za ogrzewanie i wodę. Plusem jest pralnia w mieszkaniu, w Chicago to rzadkość.
kubons34 Napisano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2010 Witam. A znacie moze jeszcze jakies strony z ofertami mieszkan do wynajecia w Chicago?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.