rafal723 Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 http://chicago.craigslist.org/chc/apa/1827775323.html "$1420 / 1br" 1. Co oznacza "1 br" przy cenie, rozumiem, że jest to okres za jaki płaci się owe $1420, ale jaka jest jego długość ? 2. Czy to dobra cena za takie mieszkanie ? 3. Szczególnie spodobało mi się to zdjęcie z widokiem za oknem . Właśnie przez to zdjęcie tak mi się to mieszkanie spodobało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 1 br..moze bedroom Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafal723 Posted July 6, 2010 Author Report Share Posted July 6, 2010 ej, moze, moze ... hehe a ja myslalem, month nie moze byc , year tez, nawet week nie pasuje ... mozliwe, nawet bardzo. A opłaca się za takie mieszkanko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 1br = 1 bedroom. Czy się opłaca? A czego szukasz? Każde miejsce ma swoje wady i zalety, w zależności od konkretnej osoby. Mnie np. prócz widoku w tej dziupli nic nie pociąga, nawet lokalizacja. Pamiętaj że do ceny musisz doliczyć wspomniane $235 za parking (jeśli masz samochód), na parkowanie na ulicy w centrum nie licz. W ogłoszeniu nie ma mowy co jest wliczone w czynsz, być może trzeba płacić osobno za ogrzewanie i wodę. Plusem jest pralnia w mieszkaniu, w Chicago to rzadkość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubons34 Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Witam. A znacie moze jeszcze jakies strony z ofertami mieszkan do wynajecia w Chicago? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafal723 Posted August 26, 2010 Author Report Share Posted August 26, 2010 Proszę KLIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.