Piotr_ Napisano 27 Marca 2009 Zgłoś Napisano 27 Marca 2009 W pracy porównaliśmy sobie wizy, a że dużo osób do USA lata to było sporo "materiału badawczego" I wniosek jest taki że gwiazdki jakimś rodzajem ratingu, czym bardziej podejrzany element tym więcej gwiazdek. Wygląda na to że biorą pod uwagę zwłaszcza stan cywilny i stanowisko w pracy. Innej korelacji nie zauważyliśmy.
aga1410 Napisano 28 Marca 2009 Zgłoś Napisano 28 Marca 2009 No wiec ja tez od razu sprawdziłam te gwiazdki. Ja mam jedną, ubiegałam sie jako pierwsza w mojej rodzinie o wizę, a moja 8-letnia córka ma dwie gwiazdki. Może to tez ma jakiś związek? Że jako druga osoba w rodzinie? Nie mam pojęcia..
sly6 Napisano 28 Marca 2009 Zgłoś Napisano 28 Marca 2009 umnie nikt nie mial-ma wizy do USA(nablizsza rodzina) i tez mam 2 gwiazdki
Rademedes Napisano 29 Marca 2009 Zgłoś Napisano 29 Marca 2009 ja na kilku wizach mam 1 gwiazdke, a w rodzinie kazdy wize ma wiec nie zalezy to od ilosci osob w rodzinie posiadajacych wize moze poprostu dali gwiazdki pod zdjeciem, zeby sie ludzie glowili po co one sa
sly6 Napisano 29 Marca 2009 Zgłoś Napisano 29 Marca 2009 Jak widac ten temat jest wieczny tak jak kiedys pytania o laptopy
Joanna30 Napisano 29 Marca 2009 Zgłoś Napisano 29 Marca 2009 Z tym, że ten jest bardziej interesujący i pewnie będzie nieśmiertelny do chwili, aż w końcu się wyjaśni, po co są te gwiazdki Co pewnie nie nastąpi nigdy, więc temat będzie aktualny cały czas Ja mam dwie gwiazdki, jakby co Jestem jedyną osobą w rodzinie, która o wizę się starała.
andyopole Napisano 29 Marca 2009 Zgłoś Napisano 29 Marca 2009 Kiedys juz prosilem agentow Immigration, ktorzy rezyduja na tym forum o wyjasnienie. Chlopcy... tak po starej znajomosci, co Wam szkodzi, powiedzcie o co chodzi (z tymi gwiazdkami).
Joanna30 Napisano 30 Marca 2009 Zgłoś Napisano 30 Marca 2009 To tu są jacyś agenci Immigration? Nie wiedziałam
andyopole Napisano 30 Marca 2009 Zgłoś Napisano 30 Marca 2009 ONI sa wszedzie, ODSZYFROWUJA nasze IP a potem PODAJA na lotniska w USA nasze dane. Potem ludzie sie DZIWIA ze nie zostali wpuszczeni na terytorium najlepszej demokracji na swiecie, ha ha ha.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.