Joanna30 Napisano 30 Marca 2009 Zgłoś Napisano 30 Marca 2009 ONI sa wszedzie, ODSZYFROWUJA nasze IP a potem PODAJA na lotniska w USA nasze dane. Potem ludzie sie DZIWIA ze nie zostali wpuszczeni na terytorium najlepszej demokracji na swiecie, ha ha ha. Aha, rozumiem. Jesteś zwolennikiem spiskowej teorii dziejów
andyopole Napisano 30 Marca 2009 Zgłoś Napisano 30 Marca 2009 Ponoc inwigilacja w USA w dzisiejszych czasach dotyczy wszystkich aspektow zycia codziennego szarych obywateli wiec wcale nie bylbym zdziwony gdyby i to forum bylo infiltrowane. Dotyczy to oczywiscie rowniez internetu.
Rademedes Napisano 30 Marca 2009 Zgłoś Napisano 30 Marca 2009 a ja naprawde myslalem ze Ty jednak na zarty z ta inwigilacja ;-) heeh juz nie mieliby co robic tylko nas po IP szukac ;-) zeby wylapac niech bedzie nawet 100 osob z tego forum ktore planuja nielegalny pobyt w USA ;-)
ziejeczka Napisano 31 Marca 2009 Zgłoś Napisano 31 Marca 2009 witam wszystkich:) ja rowniez zastanawiam sie co moga oznaczac te gwiazdki, mam wize juz dwa lata, dostalam na 10 lat i 5 kwietnia lece pierwszy raz. Mam zamiar pozwiedzac i juz wiem ze napewno zobacze chicago, NY, Aspen:) moze jeszcze uda mi sie cos innego pozwiedzac a wracam 1 sierpnia i moze za rok tez polece ale napewno na krocej:( ))
andyopole Napisano 31 Marca 2009 Zgłoś Napisano 31 Marca 2009 a ja naprawde myslalem ze Ty jednak na zarty z ta inwigilacja ;-) heeh juz nie mieliby co robic tylko nas po IP szukac ;-) zeby wylapac niech bedzie nawet 100 osob z tego forum ktore planuja nielegalny pobyt w USA ;-) Oczywiscie ze zartowalem ale inwigilacja jest faktem. Dziala to podobnie jak popularna wyszukiwarka. Jesli w e-mailu padnie nazwisko znanego wszystkim faceta w turbanie, ktory zawsze wystepuje z kalachem w reku ten list zostaje odnotowany. Chodzi o wyselekcjonowanie wiadomosci na podstawie slow - kluczy a potem ewentualne sprawdzenie kto- do kogo - o czym pisze. Ciekawe - gdy w jakims innym watku zazartowalem sobie o "rezydentach Immigration rezydujacych na tym forum" moj post po kilku minutach zniknal, gdy skomentowalem jego znikniecie - wrocil. Ktos sie "nerwowo" pospieszyl? GÓRA uznala ze lepiej sprawe obrocic w zart? Dziwne? Ja sie nie dziwie. Tylko czekac jak dostane propozycje wspolpracy, ha ha ha. Albo inna propozycje - nie do odrzucenia, wtedy juz nie bedzie mi do smiechu, ha ha ha.
mpbc Napisano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2009 Myślę, że gwiazdki nie mają znacznia, na wizie turystycznej miałem jedną gwiazdkę, natomiast na wizie imigracyjnej miałem też jedną gwaizdkę ale z prawej strony zdjęcia po słowie Annotation
andyopole Napisano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2009 W najnowszej wizie mam dwie gwiazdki. Przy pierwszym wjezdzie w Newark krotka, standartowa rozmowa w biurze imigracyjnym, I94 na 6 m-cy, Przy drugim wjezdzie kciuk na skaner, zero pytan, stempel w paszport, "welcome in Portland", I-94 na 6 m-cy.
Sonny Napisano 2 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 sorry za odświeżenie tak starego tematu. Sam dziś odebrałem swoją z dwiema gwiazdki pod zdjęciem. Z ilością gwiazdek nie jest czasami podobnie jak z cyfrą na dowodzie osobistym? Jeżeli np Jan Kowalski ma 2 gwiazdki to może chodzi o to że jest drugim Janem Kowalskim który wyrobił wizę do Stanów
pelasia Napisano 2 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 sorry za odświeżenie tak starego tematu. Sam dziś odebrałem swoją z dwiema gwiazdki pod zdjęciem. Z ilością gwiazdek nie jest czasami podobnie jak z cyfrą na dowodzie osobistym? Jeżeli np Jan Kowalski ma 2 gwiazdki to może chodzi o to że jest drugim Janem Kowalskim który wyrobił wizę do Stanów jesli tak by bylo to kowalskim, ratajczakom, kaczmarkom itp na wizie musieli specjalne miejsce na gwiazdki wyrobic i tak by sie nie pomiescily
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.