mesio007 Napisano 27 Września 2010 Zgłoś Napisano 27 Września 2010 Dziękuje wszystkim za pomoc. Dziś jestem szczęśliwym posiadaczem GC. Gratulacje!!! Jak mozesz opisz jak bylo na interview, byc moze pomoze to komus w podobnej sytuacji.
zuzia Napisano 27 Września 2010 Zgłoś Napisano 27 Września 2010 Dziękuje wszystkim za pomoc. Dziś jestem szczęśliwym posiadaczem GC. No widzisz,poszlo jak po maselku Gratulacje:) Dolaczam sie do postu Miesio,jak mozesz to opisz jak wygladalo twoje inetrview:)
LucaNY Napisano 27 Września 2010 Autor Zgłoś Napisano 27 Września 2010 OK wiec interview mielismy z zona w Garden City na 7.30 am, przyjechalismy 30 min przed czasem i usiedlismy w poczekalni. O godzinie 8.00 am wezwano nas do pokoju mily facet kazal nam usiasc, bylo nas troche bo bylem ja zona coreczka i moja mama. Po paru minutach zaczal zadawac mi pytania: w ktorym roku przyjechalem, jak przyjechalem oczywiscie powiedzialem prawde ze przez Mexico a on sie tylko usmiechnol, czy pracuje i jaki mam zawod, powiedzialem ze tak pracuje i jestem plumber to on sie spytal czy bede robil Plumbing licence a ja mu na to ze jeszcze nie teraz. Zonie zadal tylko pytanie jaki jest nasz aktualny adres i zeby mu dala I-94 z paszportu, mojej mamy nic sie nie pytal tylko chcial Certificate of Naturalization. Zobaczyl w papierach ze zaplacilismy kare powiedziel ze wszystko wyglada ok i zaczal zadawac pytania odnosnie terroryzmu itp. Na koniec zyczyl nam powodzenia i ze GC przyjdzie do 2 tygodni. Cale interview trwalo moze 20 minut. Jeszcze raz dziekuje wszystkim za pomoc i cieple slowa.
sly6 Napisano 28 Września 2010 Zgłoś Napisano 28 Września 2010 to powodzenia w USA ... teraz mozna myslec o jakis podrozach
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.