Skocz do zawartości

Byłam w konsulacie w Krakowie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Wszystkich!!! wczoraj byłam z mężem w Krakowie.. było fajnie.... bezstersowo..... dostaliśmy oboje wizę jeszcze nie wiem na jak długo.... ale mamy oboje.. Pani Konul była baardzo miła (młoda blondynka) zadawała dużo pytań ale jakoś przeszło... najważniejsze jest to aby podchodzić do tego z optymizmem.... i przedewszystkim UŚMIECHAC SIE... ona sie usmiechała .. a my do niej .....jest oki... zycze wszystkim takiej pani konsul.....

• Odpowiedzi 47
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ja też :) Również rozmawiałam z tą blądyneczką ,była taka miła i uśmiechnięta. Nawet bardzo ładna :) <bez podtekstów> :()))) Wiza jeszcze nie wiem na ile ,ale razem z bratem dostaliśmy :D

Napisano

Czesc martynka!!

jak tam twoja wiza? wiesz już cośkonkretnie?

czy ktoś słyszał z was o tym , ze z konsulatu dzwonią do pracodawcy w ramach kontroli..? nam sie to przytrafiło.. i to po tym jak byliśmy po wizę.. w ten sam dzień wieczorem....nie wiem o co chodzi...co sądzicie na ten temat..?

papppapa

Napisano

nic w tym nie ma dziwnego,poprostu chca sprawdzic czy zawarte informacje sa zgodne z prawda bo za duzo jest lewych dokumentow...

w Kanadyjskiej tez czasami dzownia 8)

raz byl taki przypadek w Kanadyjskiej Ambasadzie ze zadzwonili do firmy i pewna kobieta powiedziala ze taka Pani nie pracuje i tej osobie nie wydali wizy,potem sie wydalo ze zrobila to z zawisci wiec trzeba tez o tym pamietac ze ktos nam moze podlozyc swinie :) ale szkonczylo sie na tym ze ta Pani pojechala jeszcze raz i wydali jej wize

Napisano

Wiesz nie dziwi mnie to.. aż tak.. hahaha ..nie dziwię się też im.... jak na razie to czekam na dhl.... mam nadzieje ze szef męża mówił prawdę.. musi być dobrze..... hhahaha :)

Napisano

Nas nie sprawdzali :) Dzisiaj przyszły paszporty, tylko na 1 rok,ale dobre i to,bo tak i tak chciałam wyjechać tylko na wakacje :) POZDRAWIAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisano

Witam!!!!

jestem w szoku... dotałam razem z mężem wize na 10 lat.. maż był sprawdzany....dzwonili do szefa.....wczoraj odebrałam paszport ..czekałam dwa dni... 10 LAT !!!!!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...