ulla22 Napisano 13 Maja 2005 Zgłoś Napisano 13 Maja 2005 Ja równiez dzis mam za soba wizyte w konsulacie w Krakowie i co najwazniejsze (pomimo "pechowego" 13 w piatek) MAM WIZE!!! Wszystko poszlo bardzo sprawnie i szybko, mloda Pani konsul zadala mi tylko dwa pytania: co studiuje? w jakim charakterze bede pracowac? (jade z organizacja na J1) ...takze wszystko trwalo moze 30 minut od spotkania pod konsulatem az do rozmowy, naprawde nie denerwujcie sie...u mnie z grupy wszystcy wychodzili usmiechnieci Pozdrawiam i zycze powodzenia
Biedronka Napisano 26 Maja 2005 Zgłoś Napisano 26 Maja 2005 bylam po wize wczoraj(Krakow). DOSTALAM ). Nie wiem na ile, czekam na DHL. A bylam u mlodej blondynki:) Z pozdrowieniami, Aga
m82 Napisano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2005 MARTYNKA jak przyjedziesz na czas z USA to pewnie nastepnym razem dadza na 10-latek 8) niekoniecznie. moga ale nie musza. ja tez tak mialem i pomimo powrotu na czas dostalem kolejna na rok a potem kolejna na 5 lat (do konca studiow) ;-) no a te dwie na rok i na 5 lat to turystyczne, tak?
Gość Napisano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2005 czy ktos moze wie jak długo czeka sie na wizyte w konsulacie? tzn powiedzmy,ze w nadchodzacy wtorek, dzwonie i umawiam sie na wizyte u konsula i tak sie zastanawiam jaki termin mi wyznaczy.Czy to prawda,ze czeka sie 3 tygodnie? poza tym w jakim jezyku mam rozmawiac pzrez telefon umaiwajac sie na te wizyte? czy ktos wie cos na ten temat?
sly6 Napisano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2005 rozmawia sie po Polsku na infolinii a do czekania to moze nawet zajac 4 tygodnie
Gość Napisano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2005 O Boze!!!!!!!!! to strasznie długo:((( to moze lepiej,kiedy pójde tam osobiście???? co robic???:(:( ja mam jutro dzwonic do ambasady,a wylot mam dokładnie za dwa tygodnie:(:( a tu wizy brak((:(:(:(:( jeśli każa mi przyjść za 4 tygodnie,to ja nie wiem co zrobie::(((((
tarou Napisano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2005 na stronie ambasady pisze ze jedyna sposob na spotkanie z konsulem jest telefon a to ze masz juz bilet to jest Twoja glupota sory za stwierdzenie ale nie moglem sie powstrzymac a to ze masz juz bilet to nie przyspieszy kolejki
sly6 Napisano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2005 mozesz poprosic na infolinii o wczesniejsza date 8)
tarou Napisano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2005 mozesz poprosic na infolinii o wczesniejsza date 8) mozna tak :>??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.