kiki007 Napisano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2011 http://www.travel.st...letin_5542.html Moja kategoria f2A a prioryty day 26 czerwiec 2009 a teraz mamy 01 grudzień 2008 czyli jeszcze pół roku:) oby jak najszybciej:) oby tylko daty się nie cofnęły jak to było poprzednio:)
grumete Napisano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2011 oby tylko daty się nie cofnęły jak to było poprzednio:) według moich obserwacji to powinny przeskoczyć do przodu bo np. MAY00 i SEP00 już były w biuletynie w zeszłym roku jednak wszyscy wiemy, że osoba układająca VB jest opętana i nigdy nic nie wiadomo
sly6 Napisano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2011 po 30 wrzesnia konczy sie rok budzetowy i od 1 pazdziernika beda kolejne dostepne wizy wiec moze po 1 cos sie zmieni na lepsze
pyśka Napisano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2011 sly6, w zeszłym roku żadnych większych zmian w tym okresie nie było, obyś miał rację, że w tym roku coś ruszy. Wielu z nas się ucieszy.
sly6 Napisano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2011 fakt zwiekszenia wiz wydawanych nie bedzie-chyba ze zmieni sie prawo ale nowy rok i moze byc tak ze teraz ktos z Was wpadnie do puli -mowa o tych co juz dlugo czekaja
grumete Napisano 12 Września 2011 Zgłoś Napisano 12 Września 2011 F4 MAY00 już był w biuletynie w zeszłym roku i niestety jest ponownie w roku bieżącym, najnowszy VB na październik to 15MAY00 trudno, czekamy dalej...
rynr Napisano 18 Września 2011 Autor Zgłoś Napisano 18 Września 2011 nie wszyscy chyba zauważyli (albo to ja nie zauważyłem w temacie) D. VISA AVAILABILITY IN THE COMING MONTHS FAMILY-SPONSORED CATEGORIES Worldwide dates: F1: three to six weeks F2A:three to six weeks F2B:one to two weeks F3: one to two weeks F4: up to one month Takie są przewidywania i nie jest powiedziane, że się nie zmienią, ale też nie wygląda na jakieś czające się cut-offy
grumete Napisano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2011 Upcoming month's visa bulletin: January 2012 (Coming Soon) Hej, jak obstawiacie VB na styczeń 2012? Będzie jakiś przeskok o kilka miesięcy do przodu czy zostanie nam dalej mozolne czekanie? Trochę jestem rozczarowny VB za 2011 bo było cofnięcie się dat, do tego w mojej kategorii F4 marzec był 3 razy pod rząd, a niektóre miesiące powtórzyły się z 2009. Będzie jakaś zmiana na lepsze czy raczej nie ma szans? A tak z ciekawości. Co z zielona kartą, czy oni też są ujmowani w VB, czy przez nich nam się może przesunąć w czasie dany miesiąc w VB 2012?
sly6 Napisano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2011 masz na mysli zielone karty z loterii? to jest inna pula wiz do wykorzystania i nie sa one brane pod uwage chyba ze ktos z oczekujacych na laczenie rodzin wygra w loterii to wtedy moze sie zwolnic miejsce-miejsca
rynr Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2011 na początku roku fiskalnego (chyba w octoberowym wydaniu) napisali jak się będą zmieniać daty. Jak znajde to pokaze EDIT: szybko znalazłem, tak jak pisałem october 2011 D. VISA AVAILABILITY IN THE COMING MONTHS FAMILY-SPONSORED CATEGORIES Worldwide dates: F1: three to six weeks F2A:three to six weeks F2B:one to two weeks F3: one to two weeks F4: up to one month Please be advised that the above date ranges are only estimates for the next few months, and are subject to fluctuations in demand. EMPLOYMENT-BASED CATEGORIES Employment First: Current Employment Second: Worldwide: Current China and India: The current cut-off date is approaching the most favorable date previously reached for applicants from China and India. The rapid forward movement is intended to generate demand based on new filings for adjustment of status at U.S. Citizenship and Immigration Services offices, which currently accounts for over 85% of all Employment-based number use. Once the level of demand increases sufficiently, it may be necessary to slow or stop the cut-off movement, and a retrogression of the cut-offs at some point during the year is a distinct possibility. Mexico: Current Philippines: Current Employment Third: Worldwide: up to one month China: one to three weeks India: up to two weeks Mexico: up to one month Philippines: up to one month Employment Fourth: Current Employment Fifth: Current Please be advised that the above date ranges are only estimates for the next few months, and are subject to fluctuations in demand. Those categories with a “Current” projection will remain so for the foreseeable future.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.