pawlo122 Napisano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2011 Ja do milwaukee jade autobusem Coach USA, jesli wybierasz sie pierwszy raz to mozesz skorzystac z odbioru z lotniska, co roku ACP daje taką mozliwosc,koszt to chyba cos okolo 30-35$ w zaleznosci od miejsca docelowego.
gnoomish Napisano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2011 ja jade do jakiegos miasta na M ale nie do tego co tu piszecie. jakie jeszcze sa miasta ? jedzie ktos poczatkiem lipca?
gnoomish Napisano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2011 niee. jakies inne. nie mam pamieci do nazw. a leci ktos wogole koncem czerwca poczatkiem lipca?
pawlo122 Napisano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2011 To moze powiedz czy lecisz do drukarni QG ?? Koncem czerwca i poczatkiem lipca leci wiekszosc studentów
gnoomish Napisano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2011 tak jade do QG. a ktos zalatwial sobie sam bilet?? bo ja wogole nie wiem jak to zrobic? nie szuka nikt nikogo do pokoju czy cos?
pawlo122 Napisano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2011 Ja wybrałem opcje samodzielnego kupna biletu, duzego wyboru nie masz, mozesz albo samemu kupic bilet, albo przez ACP,ja na Twoim miejscu bym wybral opcje samodzielna, dlatego ze biuro strasznie przycina na biletach, jestes pewien ze Twoje miasto docelowe jest na litere M ??
gnoomish Napisano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2011 mam na imie Monika. no ja mam wlasnie sama kupic sobie bilet. z jakiej lini kupiles? no nie do konca jestem pewna ale tak mi sie wydaje...
pawlo122 Napisano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2011 Nie musisz mi sie przedstawiac , ja pytalem o miasto,czy aby napewno zaczyna sie na litere M,oprócz Martinsburga to chyba nie ma innego miasta gdzie ACP wysyla do drukarni,biletu najlepiej szukac w wyszukiwarkach,ja lece Lufthansa.
ajtkien Napisano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2011 pawlo122 dzięki za info w takim razie pewnie tez pojedziemy busem . i takie pytanko : Z osób które jada do sussex i nie tylko był by ktoś chętny na jakaś imprezę integracyjna na miejscu albo jeszcze w samolocie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.