gnoomish Napisano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2011 a wchodzi ktos wogole na to forum kto jedzie z listy rezerwowej??
amorfik Napisano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2011 Ja byłam na rezerwowej ale od końca kwietnia już wiadomo co i jak, jestem już po rozmowie z konsulem, mam wizę , odebrałam paszport i bilet na 10 lipca do NYC. Nie wiem czemu Ty nic nie wiesz na temat wyjazdu ;| zadzwoń może do biura i się dowiedz ... pozdrawiam ps. jest ktoś kto leci 10 lipca z Warszawy do NYC? jak tak to proszę o wiadomość
Maxus Napisano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2011 Ja również jestem z rezerwowej, ale chyba jakiejs pozniejszej. Wiem gdzie chce jechac (Pewaukee), chcialem z kolegami ale chyba nie zalapie sie na sam lot (oni maja 25 czerwca) Ja mam rozmowe dopiero 22 czerwca z konsulem, ile mniej wiecej czeka sie na wize? Lot pewnie koncem czerwca lub poczatkiem lipca.
amorfik Napisano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2011 W Krakowie mieliśmy rozmowę w poniedziałek rano a wczoraj odebrałam już wize więc dość szybko.
gnoomish Napisano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2011 amorfik napisał: Ja byłam na rezerwowej ale od końca kwietnia już wiadomo co i jak, jestem już po rozmowie z konsulem, mam wizę , odebrałam paszport i bilet na 10 lipca do NYC. Nie wiem czemu Ty nic nie wiesz na temat wyjazdu ;| zadzwoń może do biura i się dowiedz ... pozdrawiamps. jest ktoś kto leci 10 lipca z Warszawy do NYC? jak tak to proszę o wiadomość ja jestem z tej pozniejszej listy. rozmowe mam dopiero jutro. mam nadzieje ze nie bede musiala jechac do krk bo jestem zameldowana na podkarpaciu ale 2 lata mieszkam juz w wwa ... orientuje sie ktos czy to przejdzie? a ten konsul to mily jest wogole?? ladnie sie trzeba ubrac:D?
gnoomish Napisano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2011 ja dostałam juz maila. jade do ssusex zmiana D z tego co pisze. to jest nocna? zapisuje sie ktos na ten transport co biuro organizuje??
pawlo122 Napisano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2011 gnoomish napisał: ja dostałam juz maila.jade do ssusex zmiana D z tego co pisze. to jest nocna? zapisuje sie ktos na ten transport co biuro organizuje?? D to nocna, a ktorego rozpoczynasz prace ??
gnoomish Napisano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2011 2 lipca ale jeszcze biletu nie mam bo mi nie kazali kupowac dopuki wizy nie dostane. a ty tez tam lecisz?? z kad lecisz? z wwa czy krk?
piotr8 Napisano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2011 Work Department: Comingling - czy to coś w rodzaju przynieś wynieś pozamiataj?
gnoomish Napisano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2011 piotr8 napisał: Work Department: Comingling - czy to coś w rodzaju przynieś wynieś pozamiataj? ty tez jedziesz z rezerwowej?? z kad lecisz?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.