Skocz do zawartości

Quad Graphics 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 196
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ja byłam na rezerwowej ale od końca kwietnia już wiadomo co i jak, jestem już po rozmowie z konsulem, mam wizę , odebrałam paszport i bilet na 10 lipca do NYC. Nie wiem czemu Ty nic nie wiesz na temat wyjazdu ;| zadzwoń może do biura i się dowiedz ... pozdrawiam

ps. jest ktoś kto leci 10 lipca z Warszawy do NYC? jak tak to proszę o wiadomość :(

Napisano

Ja również jestem z rezerwowej, ale chyba jakiejs pozniejszej. Wiem gdzie chce jechac (Pewaukee), chcialem z kolegami ale chyba nie zalapie sie na sam lot (oni maja 25 czerwca)

Ja mam rozmowe dopiero 22 czerwca z konsulem, ile mniej wiecej czeka sie na wize?

Lot pewnie koncem czerwca lub poczatkiem lipca.

Napisano
Ja byłam na rezerwowej ale od końca kwietnia już wiadomo co i jak, jestem już po rozmowie z konsulem, mam wizę , odebrałam paszport i bilet na 10 lipca do NYC. Nie wiem czemu Ty nic nie wiesz na temat wyjazdu ;| zadzwoń może do biura i się dowiedz ... pozdrawiam

ps. jest ktoś kto leci 10 lipca z Warszawy do NYC? jak tak to proszę o wiadomość :)

ja jestem z tej pozniejszej listy.

rozmowe mam dopiero jutro.

mam nadzieje ze nie bede musiala jechac do krk bo jestem zameldowana na podkarpaciu ale 2 lata mieszkam juz w wwa ... orientuje sie ktos czy to przejdzie?

a ten konsul to mily jest wogole?? ladnie sie trzeba ubrac:D?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...