ajtkien Napisano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2011 Hej , czy osoby które lecą do Quad Graphics przez ACP dostały już jakieś info na temat daty wylotu , lub jakieś inne info związane z wyjazdem ?
pawlo122 Napisano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2011 Ja osobiscie nic nie dostalem, zadnej informacji na temat wylotu i wiz,ajtkien kupiles bilet poprzez ACP czy z opcja wlasna ??
piotr8 Napisano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2011 Dzwoniłem kilka dni temu do ACP. Pani z biura powiedziała, że z początkiem maja będą umawiane spotkania w ambasadzie/konsulacie, a dokładniejsze informacje mamy dostać na maila
ajtkien Napisano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2011 Jak na razie mam wybrana opcje ze kupuje bilet przez ACP i zapłaciłem 500 zl zaliczki . W maju ma być podana całkowity koszt bilety i wtedy zdecyduje czy bardziej opłaci mi sie kupić samemu bilet i oddać i im zaliczkę, czy dopłacić tylko dorównanie do ich ceny . A nie powiedziała kiedy maja byc dosłane te dokładniejsze informacje ? Bo na dobra sprawę to teraz nic nie wiadomo , przynajmniej w moim przypadku
Domingo Napisano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2011 Jak na razie mam wybrana opcje ze kupuje bilet przez ACP i zapłaciłem 500 zl zaliczki . W maju ma być podana całkowity koszt bilety i wtedy zdecyduje czy bardziej opłaci mi sie kupić samemu bilet i oddać i im zaliczkę, czy dopłacić tylko dorównanie do ich ceny .A nie powiedziała kiedy maja byc dosłane te dokładniejsze informacje ? Bo na dobra sprawę to teraz nic nie wiadomo , przynajmniej w moim przypadku Wybralem opcje ze ACP kupuje dla mnie bilet. Czy jestes pewien ze moge zrezygnowac i sam sobie kupic ? Odzyskujac zaliczke 500 zl
ajtkien Napisano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2011 Jestem pewien ze nie odzyskasz zaliczki , bo w umowie jest napisane ze do opcja wlasny bilet doplacasz 500 zl
Persefona Napisano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2011 Hej, szukam osób które planują jechać w tym roku do Saratogi. A tak poza tym - wiecie kiedy można się spodziewać dokładniejszych informacji na temat wyjazdu?
pawlo122 Napisano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2011 Witaj, A co dokładniej chcialabys wiedzieć odnośnie wyjazdu ? jesli masz jakies konkretne pytania to pisz, postaramy się pomóc.
Persefona Napisano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2011 Kiedy dzwonili do Was w sprawie rozmowy z konsulem i w jakim czasie wypadała ta rozmowa? W czerwcu chcę jechać na trochę za granicę + mam obronę mgr, więc najbardziej by mi maj pasował.
blackhowk86 Napisano 26 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2011 Terminy spotkań z konsulem maja być ustalone na maj a kto kiedy dokładnie zostanie powiadomiony
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.