Joanna30 Napisano 20 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2011 Bo jest studentem i dostał wizę To tak samo ja mogłabym powiedzieć, że wszyscy którzy pracują, dostają wizy, bo ja pracuję i dostałam Ale wiadomo, że tak nie jest, bo jakiś procent odmów jest. Mały, bo mały, ale jest. Dlatego pozostaje wierzyć, że się w tym procencie człowiek nie znajdzie Grunt to optymizm.
mat.kaw Napisano 20 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2011 Joanna a jak sie lecialo przez frankfurt bo ja bede lecial przez to lotnisko???
sly6 Napisano 20 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2011 mat zapraszam na ten temat oraz Joanna http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...c=17845&hl= ten temat niech pozostanie wolny od lotniska
Joanna30 Napisano 20 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2011 Ja nie lubię tego lotniska, ale to tylko moje subiektywna opinia Jednak nigdy nie miałam na nim żadnych problemów i mimo, że jest wielkie, nie udało mi się na nim zgubić Jest dobrze oznakowane.
mat.kaw Napisano 20 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2011 dzieki, sorki ze nie w tym poscie co trzeba
lukabmx Napisano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Napisano 27 Lutego 2011 witam ponownie Cała moja akcja zwiazana z wiza zakonczył sie sukcesem. wszystko przebiegło w troche napietej atmosferze z racji tego ze starałem sie pierwszy raz. rozmowa z konsulem bardzo szybka, zadał pare pytań: do kogo lece czym sie ta osoba zajmuje, czym ja sie zajmuje, i jak długo. po odpowiedzeniu na pytania Konsul popatrzył na mnie i powiedział tym amerykanskim akcentem ;p "Pan dostaniesz wize" okazalo sie ze dostałem wize na 2 lata. pozdrawiam PS. dziekuje wszystkim za odpowiedzi i pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.