Joanna30 Napisano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2011 No to na to pytanie musisz sobie sam odpowiedzieć. Nikt za Ciebie odpowiedzialności nie poniesie.
marcin1 Napisano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2011 okej bardzo wam dziekuje za odpowiedzi :* co ja bym bezwas zrobil..pewnie zamiast poleciec do NY polecialbym do ...Rumunii? )) okej ide spac bo jutro duzo praw do zalatwienia ,dzieki raz jeszcze :***
marcin1 Napisano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2011 no i znowu mnie cos trapi.... mianowicie jak bede na lotnisku dajmy 3h przed to moge odrazu sie odprawic ?? i potem jak to jest dajmy jak samolot ma startowac to wolaja ludzi czy jak ??
Joanna30 Napisano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2011 Możesz się odprawić od razu. Potem przejdziesz przez bramki, usiądziesz w pobliżu odpowiedniego wyjścia (na odpowiednim monitorze - przy wyjściach są takie - będzie wyświetlone, które wyjście jest dla Twojego lotu) i ogłoszą przez głośniki, że zaczynają wpuszczać pasażerów na pokład samolotu.
marcin1 Napisano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2011 super..taka odpowiedz mnie interesowala dzieki ) a sluchaj a czy moge sie odprawic i poczekac z rodzina w poczekalni ?
Joanna30 Napisano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2011 Oczywiście Nadasz bagaż i posiedzisz sobie z rodziną w poczekalni. Jakąś godzinę (może trochę mniej) przed odlotem samolotu radziłabym Ci przejść już do hali odlotów, żeby w spokoju przejść kontrolę i zaczekać na boarding.
marcin1 Napisano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2011 czyli podchodze do odprawy daje bagaz i mowie ze jeszcze nie wchodze ?
Joanna30 Napisano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2011 Nie musisz nic nikomu mówić. Zresztą nikt nie będzie Cię pytał. Pojedziesz na lotnisko, to sam zobaczysz, jak to wszystko wygląda Naprawdę, nie stresuj się. Spakuj się, dobrze się wyśpij i leć.
marcin1 Napisano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2011 jeszcze mam takie malutkie pytanko co do deklaracji celnej: jezeli w paszporcie mam wpiasane 1 imie a na deklaracje pisze podaj 2 to mam pisac czy dac kreske ?? aa nie bylem nigdy zagranica a tu trzeba podac gdzie sie bylo - dac kreske ? i ostatnie to na dole punkt 15. tam trzeba podac cos w USD wartosc artykulow co tam dac ? (ja nic drogocennego nie biore)
marcin1 Napisano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2011 pomoze ktos?? to dla mnie bardzo wazne
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.