Sleak Napisano 9 Marca 2011 Zgłoś Napisano 9 Marca 2011 Moje pytanie brzmi tak: jaki kierunek studiów wybrać w Polsce, aby móc bez problemów i dodatkowych kursów pracować w USA? Chodzi mi głównie o coś związanego z naukami ścisłymi, a najlepiej z motoryzacją i techniką, lecz nie koniecznie. Wiem że o czymś takim pisałem, lecz nie uzyskałem odpowiedzi. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi Rafał
Joanna30 Napisano 9 Marca 2011 Zgłoś Napisano 9 Marca 2011 Moje pytanie brzmi tak: jaki kierunek studiów wybrać w Polsce, aby móc bez problemów i dodatkowych kursów pracować w USA? Chodzi mi głównie o coś związanego z naukami ścisłymi, a najlepiej z motoryzacją i techniką, lecz nie koniecznie. Wiem że o czymś takim pisałem, lecz nie uzyskałem odpowiedzi.Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi Rafał Ile razy jeszcze będziesz zakładał takie same tematy, pytając wciąż o to samo? Czekaj na odpowiedź w swoim temacie, zamiast zakładać coraz to nowe wątki. Czy uzyskasz odpowiedź, tego nie wiem, ale zakładanie nowych wątków jest conajmniej niepoważne.
dareknow0 Napisano 9 Marca 2011 Zgłoś Napisano 9 Marca 2011 Moje pytanie brzmi tak: jaki kierunek studiów wybrać w Polsce, aby móc bez problemów i dodatkowych kursów pracować w USA? Chodzi mi głównie o coś związanego z naukami ścisłymi, a najlepiej z motoryzacją i techniką, lecz nie koniecznie. Wiem że o czymś takim pisałem, lecz nie uzyskałem odpowiedzi.Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi Rafał Samo ukończenie studiów w Polsce nie daje żadnych szans na otrzymanie stałego pobytu w USA i szans na otrzymanie pozwolenia na pracę. Więc nie ma to znaczenia jaki kierunek studiów wybierzesz. W USA obecnie jest dużo wykształconych ,z praktyką ,obywateli Stanów Zjednoczonych którzy pozostają bez pracy.Nie sądzę abyś miał jakieś szanse.No może teoretycznie tak ale praktycznie to będzie raczej niemożliwe. Z pewnością zaraz znajdzie się ktoś kto podsunie Ci kilka linków - ale to tylko teoria.
sly6 Napisano 9 Marca 2011 Zgłoś Napisano 9 Marca 2011 sleak nie zaklada sie takich samych tematow na zadnym forum zamykam ten temat
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.