Sleak Posted March 9, 2011 Report Posted March 9, 2011 Moje pytanie brzmi tak: jaki kierunek studiów wybrać w Polsce, aby móc bez problemów i dodatkowych kursów pracować w USA? Chodzi mi głównie o coś związanego z naukami ścisłymi, a najlepiej z motoryzacją i techniką, lecz nie koniecznie. Wiem że o czymś takim pisałem, lecz nie uzyskałem odpowiedzi. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi Rafał
Joanna30 Posted March 9, 2011 Report Posted March 9, 2011 Moje pytanie brzmi tak: jaki kierunek studiów wybrać w Polsce, aby móc bez problemów i dodatkowych kursów pracować w USA? Chodzi mi głównie o coś związanego z naukami ścisłymi, a najlepiej z motoryzacją i techniką, lecz nie koniecznie. Wiem że o czymś takim pisałem, lecz nie uzyskałem odpowiedzi.Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi Rafał Ile razy jeszcze będziesz zakładał takie same tematy, pytając wciąż o to samo? Czekaj na odpowiedź w swoim temacie, zamiast zakładać coraz to nowe wątki. Czy uzyskasz odpowiedź, tego nie wiem, ale zakładanie nowych wątków jest conajmniej niepoważne.
dareknow0 Posted March 9, 2011 Report Posted March 9, 2011 Moje pytanie brzmi tak: jaki kierunek studiów wybrać w Polsce, aby móc bez problemów i dodatkowych kursów pracować w USA? Chodzi mi głównie o coś związanego z naukami ścisłymi, a najlepiej z motoryzacją i techniką, lecz nie koniecznie. Wiem że o czymś takim pisałem, lecz nie uzyskałem odpowiedzi.Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi Rafał Samo ukończenie studiów w Polsce nie daje żadnych szans na otrzymanie stałego pobytu w USA i szans na otrzymanie pozwolenia na pracę. Więc nie ma to znaczenia jaki kierunek studiów wybierzesz. W USA obecnie jest dużo wykształconych ,z praktyką ,obywateli Stanów Zjednoczonych którzy pozostają bez pracy.Nie sądzę abyś miał jakieś szanse.No może teoretycznie tak ale praktycznie to będzie raczej niemożliwe. Z pewnością zaraz znajdzie się ktoś kto podsunie Ci kilka linków - ale to tylko teoria.
sly6 Posted March 9, 2011 Report Posted March 9, 2011 sleak nie zaklada sie takich samych tematow na zadnym forum zamykam ten temat
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.