pieniążek007 Napisano 28 Marca 2011 Autor Zgłoś Napisano 28 Marca 2011 ja na początku lipca na 3 miesiace muszę sesje zaliczyć jak najszybciej mam nadzieję że pójdzie w miarę szybko ;p kurcze szkoda miałybyśmy szanse gdzieś się spotkać zawsze to raźniej lecieć z kimś kto już przez to przechodził ;P Czyli teraz lecisz do Colorado? Ja do Chicago mama zamiar sięwybrać jeśli konsul bedzie łaskawy
pnau84 Napisano 28 Marca 2011 Zgłoś Napisano 28 Marca 2011 Tak teraz do Colorado w Chicago byłam w 2005 przez 2,5 miesiąca. To trzymam w środę kciuki
pieniążek007 Napisano 28 Marca 2011 Autor Zgłoś Napisano 28 Marca 2011 Dziękuje bardzo dam znać na forum jak poszło To może doradzisz co warto zobaczyć w Chicago ?
jkb Napisano 29 Marca 2011 Zgłoś Napisano 29 Marca 2011 Co do zwiedzania w Chicago, polecam Citypass: http://www.citypass.com/chicago. Ponad to, co w Citypass, polecam Navy Pier oraz Millenium Park. Zrobić sobie kółeczko wokół Soldier Field i parku / mariny, które są zaraz przy nim. No i zjeść w Oven Grinder Pozdrawiam!
sly6 Napisano 29 Marca 2011 Zgłoś Napisano 29 Marca 2011 od tego trzeba zaczac kogo co interesuje bo zwiedzic mozna wiele rzeczy ..
pieniążek007 Napisano 29 Marca 2011 Autor Zgłoś Napisano 29 Marca 2011 Możemy założyć że interesuje mnie wszystko
sly6 Napisano 30 Marca 2011 Zgłoś Napisano 30 Marca 2011 a co do zwiedzania to proponuje zalozyc oddzielny temat na forum co warto zwiedzac w Chicago
pnau84 Napisano 30 Marca 2011 Zgłoś Napisano 30 Marca 2011 Pozatym jak to kobiety warto "zwiedzić" sklepy
pieniążek007 Napisano 30 Marca 2011 Autor Zgłoś Napisano 30 Marca 2011 Pozatym jak to kobiety warto "zwiedzić" sklepy Byłam dziś w konsulacie i pani Konsul powiedziała że kwalifikuje sie do otrzymania wizy Wiza przyjedzie do mnie za ok 3 dni super Było strasznie dużo ludzi i z tego co widziałam tylko jeden pan nie otrzymał wizy, a reszta wychodziła z uśmiechem na ustach Byłam przed ambasadą ok 9 pomimo że miałam umówiona byłam na 10 wpuścili mnie wcześniej i dzięki temu ominęłam gigantyczna kolejkę która zrobiła się ok 10 ;] Ogólnie wszyscy byli bardzo mili, pani Konsul chyba nawet a mnie nie spojrzała tylko automatycznie zadawała pytania patrząc w monitor komputera i cały czas coś pisała Wszystko ok tylko zdziwiło mnie że paszport i wniosek był oddawany na ulicy... Ale mniejsza o to pnau84 masz racje co do tych sklepów ale to chyba oczywiste dlatego o tym nie wspomniałam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.