Skocz do zawartości

Jacys Polacy W Colorado Springs?

Berkov

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cheyenne mountain zoo, miałam wlecieć jak byłam w lipcu, bo słyszałam, ze jest dość wyjątkowe ale po paru godzinach w Garden of the Gods, gdzie było 100 stopni w ten dzien to mi sie odechciało wszystkiego. Nawet mi sie telefon przegrzał i sie wyłączył, a to jak bez jednej reki :) Nie mogłam sie doczekać, aż znajdę sie na gorze Pikes Peak, bo tam chłodniej :) Szkoda, ze nie ma mnie bliżej, bo chętnie bym sie z wami kobietki na kawę zgadala. No moze herbatkę, bo kawy nie pijam ;)

Napisano

hej pelasia,

tak to zoo jest naprawde cos wyjatkowego....nie za duze...ale gdzie jeszcze mozesz nakarmic czarnego nosorozca? ja jestem wielka fanka...wykupilam roczny karnet wstepu i wierz mi za kazdym razem gdy tam jestem cos innego wyjatkowego sie zdarza...warto tam zawitac szczegolnie jeli ma sie dzieci niezapomniane wrazenia... co do kawy to jesli bedziesz w okolicy to chetnie sie spotkam oraz gdybym byla w twojich okolicach to moge sie odedzwac zawsze to lepiej sie zwiedza z "tubylcem" ahhh I ja takze kawy nie pijam ale wiesz jak to jest z pisaniem

Napisano

No niby 3.5 to nic ale dodać kolejne 3.5, bo jakoś do domu trzeba wrócić i sie robi 7h w samochodzie jednego dnia aby miec 1h przyjemności picia herbatki :) Choc jak sie mowi, dla chcącego nic trudnego Hahahaha

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...