edwa Napisano 3 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2011 Mam pytanie? Mój znajomy mieszka w U.S.A od 12 lat,lecz nie jest obywatelem tego kraju tylko ma zielona karte i popełnił przestępstwo które kwalifikuje go do deportacji i jestem ciekawa czy deportuja go po wydaniu wyroku,czy dopiero gdy ten wyrok odsiedzi.
edwa Napisano 4 Lipca 2011 Autor Zgłoś Napisano 4 Lipca 2011 Zapytam,ale mam z nim kontakt tylko raz w miesiącu,a wiedzieć bym chciała wcześniej.
kzielu Napisano 7 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2011 Po odsiedzeniu wyroku jeżeli dostanie odsiadkę.
imigrant87 Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2013 Witam, Mam pytanie, czy jezeli miałbym wykupiony bilet do USA na 5 miesięcy a na lotnisku w USA powiedziałbym urzędnikowi ze jade tylko na 1 miesiąc to czy on ma takie informacje w swojej bazie danych odnośnie tego kiedy mam termin powrotu z USA i czy na bilecie w pierwszą strone jest data powrotu ??? Oczywiście mowa tu o wizie turystycznej.
sly6 Napisano 27 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2013 moze miec i nie ma z tym zadnych trudnosci-tak samo zobaczyc Twoj ds co tam wpisales.. gorzej jak Ci dadza pobyt na 1 miesiac czasu
Joanna30 Napisano 27 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2013 On może Cię poprosić o okazanie biletu powrotnego i jak porówna Twoje słowa ze stanem faktycznym, to możesz Ameryki w ogóle nie zobaczyć. Naprawdę nie rozumiem takiego kombinowania...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.