Skocz do zawartości

Koniec Deportacji !?

aldi79

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Obama jak i big sis moga sie wypchac,nikt juz ich nie slucha.

W wielu stanach lokalne wladze jak i tamtejsze federalne robia to co do nich nalezy jako ze pracuja dla podatnika amerykanskiego- czyli czyszcza z nielegali bo jak sama nazwa wskazuje zlamali prawo sa nielegalami.

Napisano

nie nielegalni tylko nieudokumentowani :) - tak mi mowia osoby jesli pytam jaki maja status...

Najlepsze jest w urzedzie imigracyjnym - pracuje tam jeden urzednik, ktory ma dialogi typu:

- Na jakim statusie byl Pan tu od marca 2006 do teraz?

- Undocumented

- Prosze mi pokazac w przepisac gdzie jest uzywana taka nazwa statusu, bo w przepisach, ktore ja znam jest napisane "illegal"

- Ale prezydent Obama tak nas nazywa

- Prezydent moze nazywac kogo chce i jak chce, dopoki prawo jest prawem to prosze mi odpowiadac na pytania tak jak jest w prawie a nie uzywac nicknames jakimi Was nazywa Obama :)

Napisano

nie nielegalni tylko nieudokumentowani :) - tak mi mowia osoby jesli pytam jaki maja status...

Najlepsze jest w urzedzie imigracyjnym - pracuje tam jeden urzednik, ktory ma dialogi typu:

- Na jakim statusie byl Pan tu od marca 2006 do teraz?

- Undocumented

- Prosze mi pokazac w przepisac gdzie jest uzywana taka nazwa statusu, bo w przepisach, ktore ja znam jest napisane "illegal"

- Ale prezydent Obama tak nas nazywa

- Prezydent moze nazywac kogo chce i jak chce, dopoki prawo jest prawem to prosze mi odpowiadac na pytania tak jak jest w prawie a nie uzywac nicknames jakimi Was nazywa Obama :)

Ten przecietny urzednik musial miec wyzsze IQ niz bama ze botox joe nie wspomne

Napisano

bo to nie jest zadna amnestia i legalizacja pobytu,,

jak bedzie miec kase na prawnika to moze miec ..lub tez znajdze taka osobe co za pol darmo wezmie sie za jego sprawy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...