Misuzu Napisano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2013 No ja sie boje, ze jednak tych dowodów za mało bedziemy mieli.. tez nie wszystko zachowywalismy, no ale zobaczymy. Jakies bilety mamy i te rzeczy co były w 1. punkcie. z tego 2. punktu juz mniej rzeczy raczej wysłalismy. Ale to chyba nie ma reguły. Jak mówisz Magda, mieszkaliście razem a RFE dostaliście. Bo w sumie dowody spotkania to jednak a zwiazku to drugie. No, ale jak mówie...
Magda10 Napisano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2013 Jak już na pewno doczytałaś dużo par dostaje RFE, nie ma reguły. Ale nie martw się tym tak bardzo bo nawet jeśli Wam też się to przytrafi to później na ogół nie trwa to już zbyt długo. W każdym razie powodzenia i niech ominie Was RFE
Misuzu Napisano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2013 Dziękuję! Samo RFE jak przyjdzie to przyjdzie tylko boję sie, ze nie będziemy mogli pokazac już wiecej dowódów bo chyba wszystkie juz poszły xD Ale zobaczymy, juz dzisiaj sie uradowałam, że jest to noa1 to już się wie na czym sie stoi Pozdrawiam!
Magda10 Napisano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2013 Witam. Mam pytanie dotyczączce statusu sprawy. W dniu dzisiejszym ponownie zmienił się na initial review, wcześniej tj. 31/07 dostaliśmy RFE, 06/08 zmienił się ponownie bo otrzymali naszą odp. a teraz znów mamy Initial Review. Czt ktoś wie może co to znaczy.Proszę o odp.
Laurka Napisano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2013 Pewnie tyle, ze ktos majstrowal przy komputerze w bazie danych ;-) Ktos patrzyl na Wasza sprawe pewnie. Maja 60 dni na rozpatrzenie odpowiedzi, jesli dobrze pamietam.
Magda10 Napisano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2013 MAMY NOA2. PO 185 DNIACH. NARESZCIE. ALE ULGA UFFFFF :) I JAKA RADOŚĆ :D
Malgorzata77 Napisano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2013 Gratuluję! Super to jest uczucie, w końcu się doczekać na to NOA2 Teraz to już szybciutko pójdzie
Cerise nomade Napisano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2013 Hihi tak myslalam ze tak bedzie, u nas tez bylo noa2 prawie natychmiast po RFE jak dostali odpowiedz, gratulacje!!!!1
Misuzu Napisano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2013 Gratulacje! Juz teraz z górki! Bo naczekaliscie sie ponad normalny czas. A ja dopiero na początku jestem, duuzo czekania przede mną.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.