Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przez miesiac na pewno wszystkie gazety, ktore beda mialy jakakolwiek wzmianke na temat loterii beda wykupywane jak swieze buleczki.

Wiec nie sadze, ze wszystkie artykuly beda rozwiewaly czyjes watpliwosci. Chodzi o to, zeby pisano....

• Odpowiedzi 1,2 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Wizy nie potrzebuje juz, ja jestem w miejscu docelowym- wyslalam tego linka, bo moze komus sie przyda;)

Mi by sie teraz tylko przydalo uregulowanie statusu ...

Napisano

a no sie przyda,sam dalem link do strony rzadowej oraz na youtube filmik tylko ze tutaj nalezy znac j.angielski aby czlowiek to dobrze zrozumial..

Moze cos napisze Karina jak nie tutaj to gdzies indziej..

Napisano

Sciagnelam sobie gimpa i... kombinowalam, kombinowalam i... nic nie wykombinowalam :P . Nigdy nie uzywalam tego typu programow, nie bawilam sie przerabianiem fotek no i teraz efekt jest taki, ze nie wiem "z czym sie to je", ze tak powiem. Na dzisiaj dam sobie spokoj bo nie mam juz na to sily, poprobuje innym razem. Moze sie uda, dzieki w kazdym badz razie za podpowiedz :rolleyes:.

A tak swoja droga to myslalam, ze jak zrobie zdjecia u fotografa to juz nie bede musiala z nimi nic robic bo one beda takie jak byc powinny, a tu niespodzianka. Ciekawa tylko jestem czy nie odrzuca aplikacji przez te zdjecia, ale tego nie wie nikt jak juz sly o tym wspomnial :unsure: .

Można jeszcze łatwiej korzystając z paint (jest z windowsem). Gimp może być za trudny na początek.

Napisano

mam pytanie w przypadku wygrania czy trzeba jechać od razu do USA? jeśli tak co na ile minimalnie, lub na jakie okresy można stany opuszczać?

Chodzi mi o to czy można mieć zielona ale żyć w większości w Polsce?

Napisano

Nie i jesli planujesz to robic to nie skladaj wniosku bo przez to mozesz zabrac miejsce komus, kto spozytkuje je nalezycie

Napisano

mam pytanie w przypadku wygrania czy trzeba jechać od razu do USA? jeśli tak co na ile minimalnie, lub na jakie okresy można stany opuszczać?

Nie można.

Napisano

dostajac wize w paszport masz 6 miesiecy aby wyjechac do USA,jesli tego nie zrobisz wtedy mozesz zapomniec o wyjezdzie na tej wize

a ile mozna byc?>wiele razy na forum jak w tym temacie to bylo opisywane

jesli ktos chce miec GC jako wize turystyczna to niech dobrze to przemysli,koncza sie te czasy ze sie latalo jak mialo by sie wize turystyczna..

Napisano

A to po co komuś takiemu w ogóle zielona karta?

Jak chce żyć w Polsce, to niech się w ogóle w loterię nie bawi :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...