cargool Napisano 26 Października 2011 Zgłoś Napisano 26 Października 2011 Witam, Chcemy z żoną wysłać aplikację na DV2013. Nasze dziecko jest obywatelem US. Czy w takim przypadku odpuszczam wszystkie rubryki aplikacji związane z dzieckiem (zdjęcie również) ? Chce się upewnić, że na pewno dobrze rozumiem zapisy w instrukcji. Pozdrawiam.
kzielu Napisano 26 Października 2011 Zgłoś Napisano 26 Października 2011 A nie może dziecko wysłać na Was petycji jako immediate relatives ? To jakieś 5 tysięcy łatwiejsza droga do emigracji tam...
sly6 Napisano 26 Października 2011 Zgłoś Napisano 26 Października 2011 kzielu to zalezy ile ma dziecko lat jak male to dlugo poczekaja dobrze rozumiesz zasady loterii w liczbie dzieci wpisujesz 0 ,to samo zona i tyle ,wtedy nie wpisuje sie danych dziecka oraz jego zdjecia sie nie dodaje poniewaz dziecko nie potrzebuje wizy z loterii.. a takie pytanie inne to mieliscie z zona pobyt legalny przez caly czas w USA?
cargool Napisano 26 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 26 Października 2011 Dzięki za odpowiedzi. Dziecko ma 3 lata Co do naszego pobytu to sprawę poruszałem już wcześniej na forum. Sprawa jest lekko skomplikowana. Swoją pomocą i radą wspiera mnie Karina. Tak jak pisałeś wcześniej sly6.. będę się martwił jak mnie wylosują Pozdrawiam.
sly6 Napisano 26 Października 2011 Zgłoś Napisano 26 Października 2011 fakt pisales o tym na forum...
makdonald Napisano 26 Października 2011 Zgłoś Napisano 26 Października 2011 Dzięki za odpowiedzi. Dziecko ma 3 lata Co do naszego pobytu to sprawę poruszałem już wcześniej na forum. Sprawa jest lekko skomplikowana. Swoją pomocą i radą wspiera mnie Karina. Tak jak pisałeś wcześniej sly6.. będę się martwił jak mnie wylosują Pozdrawiam. anchor baby, huh ?
Jackie Napisano 26 Października 2011 Zgłoś Napisano 26 Października 2011 anchor baby, huh ? To nie jest żadne anchor baby, oni są w Polsce.
makdonald Napisano 26 Października 2011 Zgłoś Napisano 26 Października 2011 To nie jest żadne anchor baby, oni są w Polsce. jest,jest
cargool Napisano 26 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 26 Października 2011 makdonald jesteśmy w Polsce. Jeżeli masz na myśli sponsorowanie mnie przez dziecko za jakieś 18 lat.. to w pewnym sensie możemy tu mówić o "anchor baby"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.