sly6 Napisano 19 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2011 co do Arabow to tutaj masz wykaz z 2010 roku ile bylo odmow wiz turystycznych w tych Panstwach gdzie wiekszosc to Arabowie http://www.travel.state.gov/pdf/FY10.pdf
Gość ANIULKA Napisano 20 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2011 Zasadnicze pytanie..... Czy spełni obietnice Obama i zniesie wizy w przyszłym roku dla Polski , czy tylko to były czcze obietnice???
sly6 Napisano 20 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2011 Aniulka zapoznaj sie lepiej z zasadami prawnymi w USA i zobaczysz jak z tym jest jesli przepisy-prawo sie nie zmieni to duzo sie nie zmieni a aby prawo sie zmienilo nalezy miec popracie w Senacie i Kongresie USA--takie cos jak w Polsce ze masz Sejm i Senat .. jesli tam bedzie NIE to trzeba czekac na ponizej 3% odmow wiz aby byl ruch bezwizowy co jest tez wazne a o czym powinnas tez wiedziec ze tzw odsiew z granicy bedzie ale z granicy USA,to ze bedzie ruch bezwizowy nie oznacza ze wleci kazdy .. jedni wleca a inni beda zwroceni z granicy kolejnym samolotem zapoznaj sie dobrze z tym tematem jakie sa zasady tego -takiego ruchu bezwizowego http://forum.usa.info.pl/topic/13351-plusy-i-minusy-ruchu-bezwizowego/
Gość ANIULKA Napisano 20 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2011 dzieki za wszystko wypisuje sie
sly6 Napisano 20 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2011 a z czego sie wypisujesz? to ze ktos dostal odmowe wizy za male zwiazki z Polska w Polsce nie oznacza ze nie zostanie tam wpuszczony byl przypadek dziewczyny ze w Polsce nie dostala wizy do Kanady ale po 1 marca 2008 roku poleciala do Kanady w takim ruchu i zostala wpuszczona choc sa takie przypadki ze pare osob zostalo nie wpuszczonych napisalem Ci to abys wiedziala jak z tym moze byc i ze to nie Unia ze jedziesz sobie .. ale tez nie nalezy tak patrzec ze mnie nie wpuszcza....
kzielu Napisano 20 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2011 Zasadnicze pytanie.....Czy spełni obietnice Obama i zniesie wizy w przyszłym roku dla Polski , czy tylko to były czcze obietnice??? Obama nie ma nic wspolnego ze zniesieniem wiz - nie ma zadnej mocy zeby cos takiego zrobic...
pelasia Napisano 20 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2011 Zasadnicze pytanie..... Czy spełni obietnice Obama i zniesie wizy w przyszłym roku dla Polski , czy tylko to były czcze obietnice??? A ludzie nadal mysla, ze to jakas zachcianka Obamy. On ma tyle do powiedzenia w sprawie wiz co ja mam w sprawie pogody
Gucio Napisano 21 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2011 Ja po wize bylem 2001 i 2002. W 2003 dostalem GC
sly6 Napisano 21 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2011 to nie dziwie sie ze miales odmowe ..wtedy dostac wize bylo trudniej niz jest teraz choc i teraz nie ktorzy mieli problemy ..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.