Skocz do zawartości

Czy Konsulat Sprawdza Miejsce Zatrudnienia?

Gość ANIULKA

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Zasadnicze pytanie.....

Czy spełni obietnice Obama i zniesie wizy w przyszłym roku dla Polski , czy tylko to były czcze obietnice???

Napisano

Aniulka zapoznaj sie lepiej z zasadami prawnymi w USA i zobaczysz jak z tym jest

jesli przepisy-prawo sie nie zmieni to duzo sie nie zmieni

a aby prawo sie zmienilo nalezy miec popracie w Senacie i Kongresie USA--takie cos jak w Polsce ze masz Sejm i Senat ..

jesli tam bedzie NIE to trzeba czekac na ponizej 3% odmow wiz aby byl ruch bezwizowy

co jest tez wazne a o czym powinnas tez wiedziec ze tzw odsiew z granicy bedzie ale z granicy USA,to ze bedzie ruch bezwizowy nie oznacza ze wleci kazdy ..

jedni wleca a inni beda zwroceni z granicy kolejnym samolotem

zapoznaj sie dobrze z tym tematem jakie sa zasady tego -takiego ruchu bezwizowego

http://forum.usa.info.pl/topic/13351-plusy-i-minusy-ruchu-bezwizowego/

Napisano

a z czego sie wypisujesz?

to ze ktos dostal odmowe wizy za male zwiazki z Polska w Polsce nie oznacza ze nie zostanie tam wpuszczony

byl przypadek dziewczyny ze w Polsce nie dostala wizy do Kanady ale po 1 marca 2008 roku poleciala do Kanady w takim ruchu i zostala wpuszczona

choc sa takie przypadki ze pare osob zostalo nie wpuszczonych

napisalem Ci to abys wiedziala jak z tym moze byc i ze to nie Unia ze jedziesz sobie ..

ale tez nie nalezy tak patrzec ze mnie nie wpuszcza....

Napisano
Zasadnicze pytanie.....

Czy spełni obietnice Obama i zniesie wizy w przyszłym roku dla Polski , czy tylko to były czcze obietnice???

Obama nie ma nic wspolnego ze zniesieniem wiz - nie ma zadnej mocy zeby cos takiego zrobic...

Napisano

Zasadnicze pytanie.....

A ludzie nadal mysla, ze to jakas zachcianka Obamy. On ma tyle do powiedzenia w sprawie wiz co ja mam w sprawie pogody :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...