pacio177 Napisano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 niemożliwe skoro tamci lecieli w lutym tego roku
dareknow0 Napisano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 początkowo pewnie mieli bilety też w okresie zimowym ale później po przerwie w roku 2011 latali od początku czerwca do końca września .Leciałem w lipcu i sierpniu tymi liniami.
majorka123 Napisano 15 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2011 A tak z ciekawości ile kosztował ten bilet w Iceland Express , patrzyłam na ich stronie ale faktycznie oprócz reklamy nie mozna narazie kupic takiego biletu
majorka123 Napisano 15 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2011 http://www.informacje.is/pl/wiadomosci/z-kraju/item/5432-iceland-express-odwoluje-loty Znalazłam cos takiego odnośnie tych linii i sprawa jasna
Joanna30 Napisano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2011 Czasu na przesiadkę w Lizbonie masz więcej, niż wystarczający. Ja raz miałam w Monachium 40 minut i zdążyłam, a nie gnałam przez terminal, jak szalona Obejrzyj sobie plan lotniska, zorientuj się, gdzie będziesz lądować i skąd startować (czy to ten sam terminal, czy inny) i wtedy podejmij decyzję, czy kupować ten bilet. Ja bym brała Czasu na przesiadkę masz naprawdę dużo.
majorka123 Napisano 15 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2011 http://www.zyciewarszawy.pl/artykul/646431.html A tu odnośnie TAP Portugal
majorka123 Napisano 15 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2011 A jak jest z kartą pokładową ?? Raz odprawiam sie w WAW i potem wysiadam na lotnisku przesiadkowym i nie wychodze z lotniska, nie biore bagaży tylko ide dalej szukac swojego ewentualnie terminala i gate a jak z odprawą w tej sytuacji? Czy już w Warszawie dostaje 2 bilety i tylko jest kwestia odnalezienia swojego wyjscia??
sly6 Napisano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2011 bierzesz aby bagaz podreczny i idziesz do kolejnego samolotu-gate -wyjscia dostaniesz juz w Warszawie karty pokladowe na kolejny lot z Lizbony do USA.. TPA sa w sojuszu Star Alliance-tam sa Lufthansa,LOT,Air Canada ....wrazie jakis problemow w USA mozesz wrocic np Lufthansa do domu
majorka123 Napisano 15 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2011 Jakie problemy masz na mysli ? Bo narazie najwiekszym problemem jest dla mnie opóźnienie samolotu i nie zdążenie na nastepny, choc z tego co czytam to raczej się nie zdarza.... A jak juz to chyba nie zostaje sie na "lodzie" tylko zorganizują jakis nastepny lot . Najgorsze ze własnie w tym momencie napewno bedzie przydatna znajomosc jezyka. Troche czasu zostało wprawdzie na jakies podszlifowanie go A tak wogóle dzieki za wszelkie wpisy, przy waszej pomocy i czytaniu po innych forach troche rozjasniła mi sie sprawa tych przesiadek Dziwi mnie tylko fakt ze skoro dostane bilet w Warszawie to juz z miejscem w samolocie ?? No ale pewnie tak skoro wszyscy tak dostają ,bo wkoncu to nie chyba tanie linie ze siadamy gdzie kto chce A jeszcze powróce do ceny biletu w Iceland Express w jakich granicach mozna było u nich kupic w tym roku na wakacjach? Chciałam porównac czy oferta która znalazłam jest korzystna w porównaniu do tamtych linii
kzielu Napisano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2011 Oczywiście że nie zdążenie na następny samolot się zdarza. Tyle że jeżeli masz wszystko na jednej rezerwacji w takiej sytuacji automatycznie CIe przebukują na następny dostępny lot. Rok temu wracałem w okolicy świąt z Cinci do Warszawy, dotarłem do Paryża i nastepny dostępny lot był za dwa dni przez Pragę... Bagaż doleciał po 10 dniach. Boarding pass w WAW dostaniesz z miejscami od razu - z reguły te miejsca możesz wybrać znacznie wcześniej na stronie linii - co jest dobrą praktyką - inaczej skończysz na środkowym siedzieniu w 3 miejscowym rzędzie w 767 na przykład...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.