Skocz do zawartości

Work & Travel Usa 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej

Ja tez od jakiegoś czasu myślę o wyjezdzie, miałysmy w planach z kolezanka jechac w tym roku, ale troche za pozno zabralysmy sie za to wszystko i niestety nie wyszło, ale bardzo bym chciala jechać w przyszłym roku tylko przydałoby sie zebrac wiecej osob.. razem zawsze razniej :(

• Odpowiedzi 74
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Byłem na work and travel już dwa razy, w tym roku lecę trzeci raz. Za pierwszym razem była to Alaska z firmą Why not USA, za drugim razem drukarnia Quad Graphics z ACP. W tym roku też zresztą lecę do drukarni. Jakby ktoś chciał o coś zapytać to chętnie odpowiem na priv;)

Napisano
Jest ktoś chętny dołączyć :)? Interesuje mnie najbardziej California ew. Nowy Jork ;)

mnie interesuje California, ale tam chyba jest nieciekawie z pracą...szczególnie, że chcę lecieć akurat do Los Angeles...

Napisano

A chcesz jechać z jakiegoś biura? Los Angeles brzmi ciekawie ;) Myślę że jak zacznie się załatwiać wszystko wcześniej to tam też jakaś praca się znajdzie.

Napisano

Ja jadę na worka na wakacje 2012. Byłem na campie w zeszłym roku, ale teraz wolę zainwestować więcej pieniędzy i jechać na w&t. Jeszcze nie wybrałem biura, ale jestem zdecydowany ;) Najbardziej interesuje mnie praca w NY. Byłem w Californi i interesuje mnie tam ewentualnie zwiedzanie San Francisco, LA już nie bardzo, a praca w ogóle.

Napisano

ja się wybieram, do Kalifornii, jak najbliżej LA :) właśnie zbieram oferty biur z mojego miasta (Lublin) i chyba wybiorę się z BTC, chociaż jeszcze nie zdecydowałam :( jeżeli ktoś byłby chętny razem jechać, to zapraszam :unsure: gg: 36178899

Napisano

Ja studiuję w Poznaniu i też zamierzam jechać na W&T w przyszłym roku. Chętnie z kimś porozmawiam. Może być Alaska :)

GG: 3987801

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...