kasia5 Napisano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2011 Hej Ja tez od jakiegoś czasu myślę o wyjezdzie, miałysmy w planach z kolezanka jechac w tym roku, ale troche za pozno zabralysmy sie za to wszystko i niestety nie wyszło, ale bardzo bym chciala jechać w przyszłym roku tylko przydałoby sie zebrac wiecej osob.. razem zawsze razniej
kasia5 Napisano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2011 Jest ktoś chętny dołączyć ? Interesuje mnie najbardziej California ew. Nowy Jork
guerreiro Napisano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2011 Byłem na work and travel już dwa razy, w tym roku lecę trzeci raz. Za pierwszym razem była to Alaska z firmą Why not USA, za drugim razem drukarnia Quad Graphics z ACP. W tym roku też zresztą lecę do drukarni. Jakby ktoś chciał o coś zapytać to chętnie odpowiem na priv;)
CA90036 Napisano 1 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2011 Jest ktoś chętny dołączyć ? Interesuje mnie najbardziej California ew. Nowy Jork mnie interesuje California, ale tam chyba jest nieciekawie z pracą...szczególnie, że chcę lecieć akurat do Los Angeles...
kasia5 Napisano 5 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2011 A chcesz jechać z jakiegoś biura? Los Angeles brzmi ciekawie Myślę że jak zacznie się załatwiać wszystko wcześniej to tam też jakaś praca się znajdzie.
shawn Napisano 5 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2011 Ja jadę na worka na wakacje 2012. Byłem na campie w zeszłym roku, ale teraz wolę zainwestować więcej pieniędzy i jechać na w&t. Jeszcze nie wybrałem biura, ale jestem zdecydowany Najbardziej interesuje mnie praca w NY. Byłem w Californi i interesuje mnie tam ewentualnie zwiedzanie San Francisco, LA już nie bardzo, a praca w ogóle.
hultek Napisano 10 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2011 Ja również się wybieram, jeszcze nic nie mam zaplanowane, ale do NY bym pojechał (w ostateczności Floryda), najchętniej na całe wakacje
CA90036 Napisano 11 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2011 ja się wybieram, do Kalifornii, jak najbliżej LA właśnie zbieram oferty biur z mojego miasta (Lublin) i chyba wybiorę się z BTC, chociaż jeszcze nie zdecydowałam jeżeli ktoś byłby chętny razem jechać, to zapraszam gg: 36178899
piq Napisano 12 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2011 Ja studiuję w Poznaniu i też zamierzam jechać na W&T w przyszłym roku. Chętnie z kimś porozmawiam. Może być Alaska GG: 3987801
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.