KasiaWawaa Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 nie mam isc do lekarza? No to co zrobic z dokumentem I 693? Ktory zalaczam do AOS? Myslalam, ze musze sie pokazac lekarzowi i on go wypelnia,
Laurka Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 Do AOS zalaczasz te kserokopie, ktora dostalas w Polsce od lekarza.
KasiaWawaa Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 aaaa serio? a dokument I 693 nie?
KasiaWawaa Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 tak wywnioskowalam z tego co tu ludzie pisza, ale widocznie za duzo informacji powoduje dezinformacje poza tym tu http://www.visajourney.com/content/k1flow Complete I-693 per the K1/K3 AOS Guide. This is required so that your vaccinations can be documented properly on the I-693 as part of your completed AOS package wiec czego nie rozumiem? Bo wybaczcie, ale czegoś najwidoczniej nie rozumiem, prawdopodobnie tez jezykowo nie wszystko ogarniam jest tez to If you are missing any shots from your overseas medical a I-693 vaccination transcription is required to be completed by seeing a Civil Surgeon to have certain portions of the I-693 completed and have the Civil Surgeon certify the form (sealing the original in an envelope and giving you a copy). ale myslalam, ze lekarz w usa sprawdza czy niczego nie brakuje
Laurka Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 Odsylam do Instrukcji http://www.uscis.gov/files/form/i-693instr.pdf Czesc III, pytanie 3. Jesli przylecialas na wizie K i masz wazne badania (sa wazne przez rok, zrobilas je przed wywiadem w Ambasadzie, wiec jesli aplikujesz o AoS zaraz po slubie masz wszystko jak trzeba).
KasiaHania Napisano 29 Października 2013 Zgłoś Napisano 29 Października 2013 Ok ale mojej córce brakuje jeszcze jednej dawki szczepionki to co mam isc do lekarza w takim wypadku? No i kolejne pytanie w biurze SSN powiedzieli mi ze Hania nie moze miec SSN jako K2. Cos czytałam o formularzu I765 czy cos takiego i nie wiem czy ona ma miec taki formularz?
Laurka Napisano 29 Października 2013 Zgłoś Napisano 29 Października 2013 I-765 to podanie o pozwolenie na prace. Co do szczepien dzieci, to ktos inny musi Ci powiedziec, bo ja tego nie wiem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.