AndreaNigro Napisano 17 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2012 Witam. Jesli ktos planuje wylot do USA na stale najchetniej floryda i szuka kompana do podrozy to z checia zglaszam swoja kandydature
Gość Piot3r Napisano 17 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2012 No to może ja też zajmę głos. Od stycznia robię wszystko żeby wyjechać... jeśli ktoś jest również chętny na wyjazd w I kwartale 2013 to piszcie .
elja Napisano 2 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 I jak wyjazd doszedł do skutku? Ja myślę lecieć do NYC, ale koło czerwca
fllowy0 Napisano 10 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2013 Ja się również bardzo chętnie z kimś wybiore na start wiadomo lepiej z kimś nie samotnie!
natic88 Napisano 15 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2013 ja tez planuje wyjazd do USA najbardziej mi sie marzy na Floryde i niechce sama jechac:( planuje wyjazd najwczesniej we wakacje. Niewiem jak sie zabrac do wizy u poszukiwania prqcy. Jak to sie mowi "w kupie" zawsze razniej heh wiec piszcze kto chetny na wyjazd jest z kims natic88@wp.pl lub gg:4815631 Ja się również bardzo chętnie z kimś wybiore na start wiadomo lepiej z kimś nie samotnie! to jak jedziemy razem;) masz juz wize?bo ja jeszcze nie
November_Rain Napisano 2 Marca 2013 Zgłoś Napisano 2 Marca 2013 Nie wiem nad czym się zastanawiasz - masz zielone światło w postaci braku fight z wizami i formalnościami. Zawsze możesz wrócić jak się nie uda, a realia są takie, że wszędzie teraz jest ciężko znaleźć dobrą pracę, nieważne czy to NY, Londyn czy Warszawa. Wszystko zależy od doświadczenia, kwalifikacji, przebojowości, wykształcenia i szczęścia. Gdybym miała taką możliwość jak Ty, to pewnie już bym była w samolocie
bartolomeo212 Napisano 21 Maja 2013 Zgłoś Napisano 21 Maja 2013 kuuurde chłopie to ja kombinuje jak tam robote na turyste wychaczyć a ten z obywatelstwem sie zastanawia .... jak masz ze 3 tysie dolarów to jedź i sie nie martw ........
Gość Piot3r Napisano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2013 @up No kasa jest... potrzebuje jedynie kompana, który również ma możliwość wyjazdu. Wylosował ktoś ostatnio wizę?
sly6 Napisano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2013 jest wiele takich osob w dziale dv 2013 i dv 2014,tam tez szukaj
Gość Piot3r Napisano 5 Maja 2014 Zgłoś Napisano 5 Maja 2014 Odświeżam temat. Nowy Jork - 2014. Ktoś się wybiera?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.