marcing14 Napisano 19 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2012 Od październiku ubiegłego roku jestem na pierwszym roku studiów i chciałbym się dowiedzieć jakie mam szanse na uzyskanie wizy B2. Czy nadal jest duży odsetek odmów?
ilya_ Napisano 19 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2012 podobny temat z 13 lutego... http://forum.usa.inf...__fromsearch__1 procent odmów mniejszy niz kilka lat temu ps: fajna strona w Twoim podpisie.
sly6 Napisano 20 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2012 procent odmow masz podobny ..jak rok temu,,za duzo nic sie tutaj nie zmienilo a teraz po co chcesz leciec do USA,do kogo,byles po wize...
marcing14 Napisano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 20 Lutego 2012 Wcześniej chciałbym załatwić wizę, żeby zaplanować sobie wakacje. Rodziny niestety nie mam w USA
Joanna30 Napisano 20 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2012 Ale żeby dostać wizę to musisz przynajmniej wiedzieć, gdzie chcesz jechać i co zobaczyć. Nie mówię tu o rezerwowaniu hoteli i kupowaniu biletów (co nawet odradzają, dopóki nie dostanie się wizy), ale jakiś plan powinno się mieć. Zresztą we wniosku o wizę musisz wpisać, gdzie chcesz jechać.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.