sly6 Napisano 28 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2012 a co z listem to spytaj sie dzwoniac na numer telefonu do informacje -wizy imigracyjne ten numer bedzie od 22...znajdziesz go latwo na tej stronie. http://polish.poland.usembassy.gov/wizy/kontakt.html
koioty Napisano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 Wlasnie dostalem informacje, ze papiery przeszly w stanach, teraz idzie cos do konsulatu w polsce i w ciagu 30dni mam dostac jakis list. Czy to ten list do skompletowania badan i innych dokumentow?
koioty Napisano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2012 Dostalem wlasnie list, w ktorym mam gdzies sie zarejestrowac na stronie NYC.. co to za etap? bylem pewien ze juz dostane list zeby skompletowac badania.. ile to jeszcze moze trwac ?
kzielu Napisano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2012 NVC ? National Visa Center ? To właśnie etap NVC...
koioty Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2012 Ile mniej wiecej trwa ten etap? Cos powinienem w nim zrobic?
kzielu Napisano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2012 Ile mniej wiecej trwa ten etap? Cos powinienem w nim zrobic? W CR-1 / IR-1 jest fee do zaplacenia kilka formularzy do przyslania + Affidavit of Support od sponsora. Jak jest w Twojej kategorii to nie wiem, podejrzewam ze podobnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.