karina Napisano 7 Marca 2012 Zgłoś Napisano 7 Marca 2012 Bardzo prosze aby ktos, kto chce sie ze mna skontaktowac, napisal mi wiadomosc na prywatna wiadomosc i w razie mozliwosci PODAL SWOJ TELEFON i czas kiedy mozna te osobe zastac pod tym telefonem. Jesli ktos jest z Polski, to ja mam plan na telefony stacjonarne, i kiedy bede miala chwilke wolnego, moge zadzwonic. Prosze nie pisac mi, zebym odpowiadala na czyjegos prywatnego emaila, bo nie mam na to czasu, naprawde... Nie mam czasu aby opisywac kazda procedure ze szczegolami - a takich wiadomosci dostaje sporo. Ja wiem i rozumiem, ze ktos nie wie jak wyglada sponsorowanie pracownicze, ale prosze poszukac tutaj na Forum, bo bylo o tym wiele razy. W razie pytan - prosze do mnie pisac. K.
Katarzyna.123 Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 Witam Pani Karino czy moglabym prosic Pani tel prosze go wyslac na meila Katarzyna.Magdalena123@gmail.com.
sly6 Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 a moze sama go podasz na pw ,,w ktorych godzinach mozna sie z Toba skontaktowac,itd opisz to ladnie w prywatnej wiadomosci znajdz posty Kariny i sama zobaczysz ze dostac telefon od niej samej bedzie duzaaa sztuka ..za pewne osoby co nie umialy uszanowac jej prywatnosci rozdawaly jej numer na prawo i lewo..
sly6 Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 wchodzisz na jej profil i tam jest napisz wiadomosc prywatna
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.