Armani12 Napisano 19 Marca 2012 Zgłoś Napisano 19 Marca 2012 Wzialem udzial w loterii DV-2013 i interesuja mnie kiedy beda jej wyniki? Na stronie pisze ze w po 1szym Maja 2012, ale czy to tak dokladnie bedzie? Ze 2 maja bede mogl sprawdzic czy udalo mi sie karte wylosowac czy nie? Jak to wygladalo w poprzednich latach?
sly6 Napisano 19 Marca 2012 Zgłoś Napisano 19 Marca 2012 bedziesz mogl to sprawdzic 1 maja lub tez 2 maja lub w dalszych dniach Ale pamietaj ze 1 maja to nie oznacza ze zaraz o 12 w nocy czy tez z samego rana to moze byc z rana podane ale czasu USA..wiec pare godz pozniej Pytasz sie jak kto bylo w latach wczesniejszych?to jest nowosc a jak wiesz Polska byla wylaczona pare lat a wiec to jest nowosc dla wiekszosci z Nas..bo kiedys czekalo sie na list z USA.. wiec radze uzbroic sie w cierpliwosc oraz samo wyloswanie nic nie daje ze masz juz w reku GC,,ale chyba wiesz o tym tak samo?
Armani12 Napisano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Napisano 19 Marca 2012 Dzieki za odpowiedz! No to sprawdze najlepiej 3 maja, och tak w swieto. Co do wylosowania, to tak wiem, jest potem wizyta w konsulacie, rozmowa, sprawdzania itp, ale ja jestem dobrej mysli i jak bym byl juz wylosowany, to bede bardzo szczesliwy. JEDNAKZE mnie tylko martwi ze trzeba: "przepracować minimum dwa lata w ciągu ostatnich pięciu lat w jednym z preferowanych zawodów". Z tym moze byc problem... bo ja bede mial przepracowane tylko 1,5 roku... ale to rozmowa na inny temat.
sly6 Napisano 19 Marca 2012 Zgłoś Napisano 19 Marca 2012 jest cos takiego jak numer a czym wyzszy tym mniejsza szansa na rozmowe .ale bywa tak ze ludzi z wysokim numerami sie wzywalo ten numer zobaczysz jak zobaczysz jak sprawdzisz czy zostales wylosowany zapraszam na forum 1 maja lub tez pozniej
ilya_ Napisano 19 Marca 2012 Zgłoś Napisano 19 Marca 2012 albo np tydzien wczesniej, zaklada sie wtedy rowniez wzmozony ruch na forum...
sly6 Napisano 1 Maja 2012 Zgłoś Napisano 1 Maja 2012 wyniki beda znane od godz 18 polskiego czasu zapraszam na ten temat .pytania,odpowiedzi, itd http://forum.usa.info.pl/topic/20393-dv-2013-co-po-1-maja-2012pytaniaodpowiedzi/ zamykam ten temat
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.