aj23 Napisano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2013 Witam ponownie! Pytałam jakiś czas temu o mojego chłopaka. Mój chłopak będzie jeszcze w tym mies starał się o wize. Chcemy razem lecieć do mojej Ciotki w sierpniu. Mam pytanie, czy warto pisać w DS 160, że planuje lecieć ze mną? Czy lepiej o mnie nie wspominać i napisać, że leci sam do ciotki, która w sumie nie jest jego ciotka tylko moja:) ale ona dla niego też jak ciotka:) I kolejne pytanie czy trzeba podawać dane pracodawcy? (jeszcze nie zaczynaliśmy wypełniac dla niego wniosu i nie wiemy tego)
KaeR Napisano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2013 I kolejne pytanie czy trzeba podawać dane pracodawcy? (jeszcze nie zaczynaliśmy wypełniac dla niego wniosu i nie wiemy tego) Tak. Wszystkich z okresu 5 lat.
sly6 Napisano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2013 napisac i powiedziec ze bedziecie razem podrozowac
aj23 Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2013 A przepraszam bardzo to jakies cv??? czy wzykły wniosek o wydanie wizy? Nie rozumiem tego...
sly6 Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2013 aj23 mozesz tego nie rozumiec ale takie sa procedury zobacz jakie sa pytania-byly na wize do Kanady,wpisac np rodzenstwo i to tez przybrane
KaeR Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2013 A przepraszam bardzo to jakies cv??? czy wzykły wniosek o wydanie wizy? Nie rozumiem tego... Jeśli np. jesteś saperem lub chemikiem, to mogą być zainteresowani Twoimi umiejętnościami. Wiele wiz wymaga podania zatrudnienia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.