Skocz do zawartości

Pierwsze Staranie Się O Wizę. Zaproszenie ? I Inne Pytania Proszę O Pomoc Pilne !

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ponownie! Pytałam jakiś czas temu o mojego chłopaka. Mój chłopak będzie jeszcze w tym mies starał się o wize. Chcemy razem lecieć do mojej Ciotki w sierpniu. Mam pytanie, czy warto pisać w DS 160, że planuje lecieć ze mną? Czy lepiej o mnie nie wspominać i napisać, że leci sam do ciotki, która w sumie nie jest jego ciotka tylko moja:) ale ona dla niego też jak ciotka:)

I kolejne pytanie czy trzeba podawać dane pracodawcy? (jeszcze nie zaczynaliśmy wypełniac dla niego wniosu i nie wiemy tego)

• Odpowiedzi 105
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

I kolejne pytanie czy trzeba podawać dane pracodawcy? (jeszcze nie zaczynaliśmy wypełniac dla niego wniosu i nie wiemy tego)

Tak. Wszystkich z okresu 5 lat.

Napisano

aj23 mozesz tego nie rozumiec ale takie sa procedury ;) zobacz jakie sa pytania-byly na wize do Kanady,wpisac np rodzenstwo i to tez przybrane ;)

Napisano

A przepraszam bardzo to jakies cv??? czy wzykły wniosek o wydanie wizy? Nie rozumiem tego...

Jeśli np. jesteś saperem lub chemikiem, to mogą być zainteresowani Twoimi umiejętnościami. Wiele wiz wymaga podania zatrudnienia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...